Τύφλα στο μεθύσι ο πρώην αναπληρωτής πρωθυπουργός της Αυστραλίας: Περαστικός τον απαθανάτισε να έχει ξαπλώσει στο πεζοδρόμιο (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Τύφλα στο μεθύσι ο πρώην αναπληρωτής πρωθυπουργός της Αυστραλίας: Περαστικός τον απαθανάτισε να έχει ξαπλώσει στο πεζοδρόμιο (vid)
Το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι εικόνες με τον πρώην αναπληρωτή πρωθυπουργό της Αυστραλίας να έχει ξαπλώσει στο πεζοδρόμιο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αυστραλός βουλευτής Barnaby Joyce μπλέκει σε μπελάδες. Το βίντεο που δείχνει τον πρώην αναπληρωτή πρωθυπουργό της Αυστραλίας Barnaby Joyce λιώμα από μέθη να βρίσκεται ξαπλωμένος στο πεζοδρόμιο με τα πόδια πάνω σε μια ζαρντινιέρα, έχει προκαλέσει σάλο.

Ο Barnaby Joyce κρατούσε στο δεξί χέρι το κινητό του τηλέφωνο και μιλούσε βρίζοντας. Η συμπεριφορά του ΄έχει γίνει αντικείμενο επικρίσεων από τους πολίτες με πολλούς να ζητούν την απομάκρυνση του από το κοινοβούλιο.

Απολογούμενος, ο Barnaby Joyce είπε στο δίκτυο «Seven» ότι έκανε ένα μεγάλο λάθος αναμειγνύοντας αλκοόλ με ένα φάρμακο που ελάμβανε. «Παίρνω ένα συνταγογραφούμενο φάρμακο και λένε ότι μπορεί να σου συμβούν διάφορα αν παράλληλα πιεις αλκοόλ. Εχουν 100% δίκιο» προσπάθησε να δικαιολογηθεί ο Barnaby Jones.

«Δεν ψάχνω για δικαιολογίες, καθόμουν σε μια ζαρντινιέρα, έπεσα και με βιντεοσκόπησαν» υποστήριξε ο Barnaby Joyce.