«Πλακώθηκαν» στο Survivor Τζέιμς και Ασημίνα: «Τόσο καιρό έκαναν πάρτι, τώρα...» (vid)

Newsroom
«Πλακώθηκαν» στο Survivor Τζέιμς και Ασημίνα: «Τόσο καιρό έκαναν πάρτι, τώρα...» (vid)
Τις διαφορές τους σε έναν πολύ δύσκολο στίβο μάχης θα λύσουν απόψε (12/02) οι δύο ομάδες του Survivor.

Ένα συναρπαστικό επεισόδιο στο Survivor θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές το βράδυ της Δευτέρας (12/ο2), καθώς μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το ριάλιτι επιβίωσης μετά και την είσοδος των νέων παικτών.

Οι ισορροπίες στο παιχνίδι έχουν αλλάξει για τα καλά, πράγμα ολοφάνερο, αφού την πρώτη νίκη της εβδομάδας στις ασυλίες την κέρδισαν οι Μαχητές. Οι δύο ομάδες καλούνται να ανταπεξέλθουν σε μία πολύ δύσκολη δοκιμασία για να κατακτήσουν τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.

Το αγώνισμα έχει πολύ υψηλές απαιτήσεις, με τους παίκτες να πρέπει να τα πηγαίνουν καλά με το υγρό στοιχείο, ενώ χρειάζεται ταχύτητα και δύναμη, αλλά και ηρεμία μυαλού την κρίσιμη στιγμή.

Απόψε ο Τζέιμς, ο νέος Μαχητής θα «στήσει» στον τοίχο την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου - τις δυο πιο δυνατές παίκτριες των Κόκκινων - αναφέροντας πως τόσο καιρό ήταν χαλαρές επειδή δεν είχαν ανταγωνισμό ενώ τώρα με την εμφάνιση της Σταυρούλας φοβούνται!

«Δεν είχαν αντίπαλο τόσο καιρό και έκαναν πάρτι, τώρα που έχουν χαθεί οι ισορροπίες, έχουν ταραχθεί τα νερά στην αντίπαλη ομάδα» είπε χαρακτηριστικά.