Παππάς για Κασσελάκη: «Βλέπω έναν "καθαρό" άνθρωπο, είναι αποφασισμένος» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Παππάς για Κασσελάκη: «Βλέπω έναν "καθαρό" άνθρωπο, είναι αποφασισμένος» (vid)
Ο πρώην μπασκετμπολίστας, Νίκος Παππάς μίλησε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Ο πρώην μπασκετμπολίστας, Νίκος Παππάς βρέθηκε καλεσμένος στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Ο Νίκος Παππάς μίλησε για το πώς διαχειρίζεται το ότι βρίσκεται συχνά στο επίκεντρο των συζητήσεων, για την παρουσία του στη συνέλευση της σχολής της Νομικής και για τα σχόλια που δέχτηκε για το γεγονός πως δεν έχει πάρει το πτυχίο του. Πέρα από όλα αυτά τοποθετήθηκε για τη στιγμή που βγήκε εκτός εαυτού σε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος αλλά και για την υποψηφιότητα του στις ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ. Τέλος, μίλησε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Σχετικά με την παρουσία του στη συνέλευση της Νομικής είπε: «Γράφτηκαν και ειπώθηκαν πολλά. Έγιναν ρεπορταζάρες και αφιερώματα και με ξεσκέπασαν και αποκαλύφθηκε ότι 16 χρόνια δεν έχω τελειώσει τη σχολή της Νομικής. Από τη στιγμή που με σχολιάζουν και με αναφέρουν, νομίζω ότι ξέρουν την διαδρομή μου. Ήρθα στην Αθήνα 15 χρονών από την Εύβοια. Ζούσα στα Σεπόλια και ήταν αρκετά δύσκολα χρόνια. Οι γονείς μου ποτέ δεν με χειραγώγησαν, ήξεραν ότι αυτό είναι το όνειρο μου. Στα 16 μου έκανα πρωταθλητισμό, κατέκτησα κοντά 20 τίτλους και έπαιξα για την Εθνική ομάδα. Μέσα σε αυτά τα 20 χρόνια είχα και τέσσερα δύσκολα χειρουργεία και κατάφερα να σηκωθώ και να κάνω και πάλι πρωταθλητισμό. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι έκανα κάποια καλά συμβόλαια. Μπορεί να μην κατάφερα να σπουδάσω εγώ, αλλά με αυτά τα συμβόλαια κατάφερα να σπουδάσω τα αδέρφια μου, να πάρω ένα σπίτι στους γονείς μου στην Αθήνα για να είναι κοντά και να στηρίζουν. Αυτός είναι ο λόγος που δεν κατάφερα να τελειώσω τη Νομική».

Συνέχισε λέγοντας: «Δεν μπορώ να κλείσω τα μάτια σε ένα τέτοιο νομοσχέδιο. Δεν υπάρχει πολιτική σκοπιμότητα πίσω από την παρουσία μου στην συνέλευση στη Νομική. Γράφτηκαν τόσα πολλά αλλά 16 χρόνια δεν είδα όλους αυτούς που με χλεύασαν, να γράφουν για τα γήπεδα στις φυλακές, δίναμε τα λεφτά μας στις καθαρίστριες, πληρώναμε χειρουργεία καρκινοπαθών παιδιών και η πολιτεία δεν μπορούσε να τα υποστηρίξει».

Ο Νίκος Παππάς στη συνέχεια της κουβέντας του με τη Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε για το περιστατικό που πέταξε την μπάλα στο κεφάλι ενός διαιτητή αγώνα μπάσκετ. «Σίγουρα είναι μια κίνηση που δεν είναι όμορφη. Όταν έχεις μάθει στον πρωταθλητισμό και παίζεις με 200 σφυγμούς δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο στη διάρκεια του αγώνα, για αυτό υπάρχουν οι τεχνικές ποινές και οι αποβολές».

Τέλος μίλησε για την ενασχόληση του με την πολιτική αλλά και για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη. «Έχω αποδεχτεί την πρόταση να είμαι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές. Έχω βαρεθεί να κάνω αντιπολίτευση από το καναπέ. Η διαδικασία των εκλογών μου μοιάζει πολύ άχαρη, νιώθω άβολα. Έχουμε συναντηθεί δύο φορές με τον Στέφανο Κασσελάκη. Βλέπω έναν “καθαρό” άνθρωπο, ο οποίος είναι πολύ αποφασισμένος. Μακάρι να επιβεβαιωθεί αυτό, δεν είμαι σε θέση να τον αξιολογήσω, γιατί δεν το ξέρω πολύ καλα».