Η πρώτη δήλωση του Λαμάι μετά την αποχώρησή του από το Survivor: «Αλβανόβλαχος στον Άγιο Δομίνικο» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η πρώτη δήλωση του Λαμάι μετά την αποχώρησή του από το Survivor: «Αλβανόβλαχος στον Άγιο Δομίνικο» (vid)
Ο Σωτήρης Λαμάι έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από το Survivor.

Σύντομο ήταν η παρουσία του Σωτήρη Λαμάι στο Survivor. Ο «βασιλιάς» αν και έμεινε στον Άγιο Δομίνικο για μόλις 2 εβδομάδες, κατάφερε να αφήσει το στίγμα του ανεξίτηλο, τόσο με το χιούμορ και τις επικές του ατάκες, όσο με την προσωπική του διαδρομή εντός και εκτός παιχνιδιού.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok, ο Σωτήρης Λαμάι δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο ευχαρίστησε το κοινό για τη στήριξή του, όσο βρισκόταν στο Survivor.

@sotirislam

Δεν έχω λόγια να περιγράψω όλη αυτή την αγάπη που έχω πάρει μέσα σε λίγες ώρες από την ώρα που έχω βγει απ’ το παιχνίδι… Ευχαριστώ όλους όλους όλους από την καρδιά μου και τις επόμενες μέρες θα πούμε πολύ ωραία πράγματα και πάλι ενα Τεράστιο Ευχαριστώ🙏🏼🙏🏼🙏🏼🧿🧿🧿

♬ πρωτότυπος ήχος - Sotiris lamai

Σε αυτό ακούγεται να λέει: «Καλησπέρα, Αλβανόβλαχος στον Άγιο Δομίνικο. Πήρα αυτά να τα δοκιμάσω, δεν ξέρω τι είναι. Θα πετάξουμε 20 ώρες και αύριο θα είμαστε Αθήνα».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους μέσα από την καρδιά μου. Τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλους με την καρδιά μου. Δεν έχω ξαναπάρει ποτέ στη ζωή μου τόση αγάπη, δεν ξέρω αν την αξίζω κιόλας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εμείς θα παραμείνουμε άνθρωποι ό,τι κι αν συμβεί».

Στη λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε: «Δεν έχω λόγια να περιγράψω όλη αυτή την αγάπη που έχω πάρει μέσα σε λίγες ώρες από την ώρα που έχω βγει απ’ το παιχνίδι… Ευχαριστώ όλους όλους όλους από την καρδιά μου και τις επόμενες μέρες θα πούμε πολύ ωραία πράγματα και πάλι ενα τεράστιο ευχαριστώ».