Με αυτό το ποσό αποχώρησε από το Survivor ο Σωτήτης Λαμάι (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Με αυτό το ποσό αποχώρησε από το Survivor ο Σωτήτης Λαμάι (vid)
Το Survivor τελείωσε πρόωρα για τον Σωτήρη Λαμάι, ο οποίος έμεινε μόλις δύο εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο.

Η είσοδος του Σωτήρη Λαμάι στο Survivor προκάλεσε μεγάλο ντόρο, ωστόσο η παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο ήταν πολύ σύντομη.

Ο διάσημος TikToker έμεινε μόλις δύο εβδομάδες στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, καθώς προτίμησε στο αγώνισμα παραμονής -παρότι ήταν φαβορί- να τα παρατήσει προκειμένου να συνεχίσει στο Survivor ο συμπαίκτης του Σταμάτης Ταλιαδανός.

Στο σύντομο πέρασμα του από το Survivor, ο Σωτήρης Λαμάι πρόλαβε να δείξει τον έντονο χαρακτήρα του, δημιουργώντας κόντρες, ωστόσο έδειξε και την ανθρώπινη πλευρά, με αποτέλεσμα κατά την αποχώρησή του να δεχθεί το χειροκρότημα από συμπαίκτες και αντιπάλους, σε μία από τις πιο συγκινητικές αποχωρήσεις στην ιστορία του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο ίδιος είπε συγκινημένος μετά το τέλος της δοκιμασίας: «Έχω μάθει στη ζωή μου πως, όταν ο Θεός σου λέει να σταματήσεις, πρέπει να σταματήσεις. Μέσα μου ένιωσα ότι το πόδι δεν με βοηθάει για να συνεχίσω παραπέρα στο Survivor. Μου δόθηκε η δυνατότητα να κάνω ένα όνειρο ζωής, για κάποιους ίσως είναι αστείο, για μένα όμως αυτό είναι που έφτασα μέχρι εδώ. Μέσα σε δυο βδομάδες έζησα όσα θα μπορούσα να ζήσω σε έξι μήνες, εάν έμενα. Τα συναισθήματα είναι πάρα πολύ έντονα. Έκανα την προσπάθειά μου, πάλεψα, δεν τα κατάφερα».

Ο Σωτήρης Λαμάι έμεινε μόλις δύο εβδομάδες στο Survivor και έφυγε από το παιχνίδι με 2.000 ευρώ. Αυτή ήταν η πέμπτη φετινή αποχώρηση με από αυτές των Ανδριάνα Καγιά, Παύλου Παπαδόπουλου, Χρήστου Βολικάκη και Κρίστης Καθαργιά.

Η οικονομική λίστα με τους παίκτες που αποχώρησαν

Σωτήρης Λαμάι 2.000
Κρίστη Καθαργιά 12.000
Χρήστος Βολικάκης 12.000
Παύλος Παπαδόπουλος 4.000
Ανδριάνα Καγιά 1.000