Φρικτό έγκλημα: Πρώτα σκότωσε και μετά δημοσίευσε βίντεο στο Youtube με το κομμένο κεφάλι του πατέρα του (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Φρικτό έγκλημα: Πρώτα σκότωσε και μετά δημοσίευσε βίντεο στο Youtube με το κομμένο κεφάλι του πατέρα του (vid)
Αυτή η τρομακτική υπόθεση έχει σοκάρει την κοινότητα και έχει εγείρει σοβαρές ανησυχίες σχετικά με τη διάδοση γραφικού περιεχομένου σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Προσοχή ακολουθούν σκληρές περιγραφές!

Σε ένα σοκαριστικό και ενοχλητικό περιστατικό, ένας άνδρας συνελήφθη μετά την ανάρτηση ενός βίντεο στο YouTube στο οποίο φέρεται να εμφανίζει το κομμένο κεφάλι του πατέρα του. Ο ύποπτος, ο οποίος αναγνωρίστηκε ως Justin Mohn, τέθηκε υπό κράτηση μετά την ανατριχιαστική ανακάλυψη σε κατοικία στο Levittown.

Στις 30 Ιανουαρίου, ο Mohn ανέβασε ένα βίντεο στο κανάλι του στο YouTube με τίτλο «Mohn's Militia - Call To Arms for American Patriots». Σε αυτό το βίντεο που έχει πλέον διαγραφεί, τον βλέπουμε να κρατάει μια πλαστική σακούλα που περιείχε κάτι που φαινόταν να είναι ένα αποκεφαλισμένο κεφάλι, ισχυριζόμενος ότι ανήκε στον πατέρα του. Το βίντεο έδειχνε επίσης το κεφάλι μέσα σε μια κατσαρόλα μαγειρέματος.

Ο Mohn χρησιμοποίησε την πλατφόρμα όχι μόνο για να αναλάβει την ευθύνη για την κτηνώδη πράξη, αλλά και για να εξαπολύσει λεκτικές επιθέσεις κατά του προέδρου Joe Biden και διαφόρων ομοσπονδιακών υπηρεσιών. Κατήγγειλε τον πατέρα του επειδή φέρεται να είναι ομοσπονδιακός υπάλληλος. Επιπλέον, απηύθυνε εχθρικά σχόλια προς τα μέλη της LGBTQIA+ κοινότητας και τους υποστηρικτές του κινήματος Black Lives Matter, δηλώνοντας ότι είναι «ο εν ενεργεία πρόεδρος της Αμερικής υπό στρατιωτικό νόμο».

Μια καταγγελία της αστυνομίας που κατατέθηκε στην κομητεία περιέγραφε περαιτέρω τη σκηνή, σημειώνοντας μεγάλη ποσότητα αίματος γύρω από το αποκεφαλισμένο σώμα που βρέθηκε στο μπάνιο.

Ανταποκρινόμενος στο περιστατικό, εκπρόσωπος του YouTube δήλωσε ότι το βίντεο είχε αφαιρεθεί λόγω παραβίασης της πολιτικής της πλατφόρμας για τη γραφική βία. Το κανάλι του Justin Mohn δεν υπάρχει πλέον.