«Θα σε θάψω χωρίς παπά»: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση της δολοφονίας στο Μεσολόγγι (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
«Θα σε θάψω χωρίς παπά»: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση της δολοφονίας στο Μεσολόγγι (vid)
Ο βασικός κατηγορούμενος, που έλεγε ότι είχε ξεχάσει το κινητό του στο σπίτι το βράδυ της εξαφάνισης του Μπάμπη, τελικά είχε δύο κινητά.

Δύο κινητά και μία κάρτα sim είχε στην κατοχή του ο κρεοπώλης, ενώ ενδιαφέρον έχουν όσα κατέθεσαν για τη συμπεριφορά του 51χρονου δύο φίλοι του 31χρονου Μπάμπη που δολοφονήθηκε στο Μεσολόγγι.

Την ώρα που ο 50χρονος προφυλακισμένος κρεοπώλης, βασικός κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, αρνείται την εμπλοκή του στο έγκλημα και λέει «δεν ξέρω» και «δεν θυμάμαι», νέα στοιχεία και καταθέσεις έρχονται να προστεθούν στα ήδη επιβαρυντικά υπάρχοντα.

«O κρεοπώλης έλεγε στον ύπνο του “θα σε θάψω χωρίς παπά”»

«Κάποια στιγμή στο σπίτι μου, δέκα ημέρες πριν την εξαφάνιση του Μπάμπη, στον ύπνο του ο κρεοπώλης είπε “θα σε θάψω χωρίς παπά”. Το άκουσα και εγώ και ο πατέρας μου. Την ημέρα της εξαφάνισης του Μπάμπη, το απόγευμα της 5ης Γενάρη, ο κρεοπώλης ήταν ψύχραιμος και ψυχρός. Του είπαμε να πάμε να βοηθήσουμε για να βρούμε τον Μπάμπη και μας είπε “πάτε και θα έρθω και εγώ”. Τον είδα αρκετά ψυχρό και επειδή τον ξέρω αρκετά χρόνια μου έκανε εντύπωση η στάση του».

Αυτό που προκύπτει από τις καταθέσεις είναι ότι ο κρεοπώλης πήγαινε από μέρα σε μέρα για να ξεχρεώσει τον Μπάμπη. Κουμπάρος του θύματος αναφέρθηκε στο πώς ήταν ο Μπάμπης, εξαιτίας του ποσού που δεν επέστρεφε ο κρεοπώλης.

«Ξέρω ότι ο Μπάμπης είχε ξαναδανείσει πιο παλιά στον κρεοπώλη. Το τελευταίο διάστημα ο Μπάμπης φαινόταν ανήσυχος και προβληματισμένος για την οφειλή του κρεοπώλη. Είχε πει ότι θα τον ξεχρέωνε, μετά τις γιορτές της Πρωτοχρονιάς».

Σχετικά με το κινητό του κρεοπώλη για το οποίο έχει γίνει πολύ λόγος, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τελικά ότι είχε δύο κινητά,, το ένα στο όνομά του και το άλλο σε όνομα ενός άλλου άντρα, αλλά και μία κάρτα sim. Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 31χρονου ισχυρίστηκε ότι το είχε ξεχάσει στο σπίτι τη μοιραία βραδιά.

Η άρση των επικοινωνιών θα δώσει στοιχεία για τις κλήσεις του και τα μηνύματα πριν και μετά το έγκλημα.