«Το καλύτερο Black Mirror επεισόδιο»: Ζευγάρι τρομοκρατήθηκε μόλις έμαθε ότι δεν έμενε κανείς άλλος στο ξενοδοχείο που είχαν κλείσει (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
«Το καλύτερο Black Mirror επεισόδιο»: Ζευγάρι τρομοκρατήθηκε μόλις έμαθε ότι δεν έμενε κανείς άλλος στο ξενοδοχείο που είχαν κλείσει (vid)
Το βίντεο δείχνει το ζευγάρι να περιπλανιέται στο έρημο θέρετρο, με μόνο παρόν το προσωπικό.

Οι διακοπές ενός ζευγαριού μετατράπηκαν σε μια απροσδόκητη αποκλειστική εμπειρία όταν βρέθηκαν ως οι μοναδικοί επισκέπτες στο πολυτελές Grand Velas Boutique Los Cabos στο Μεξικό. Ο Cameron και η σύζυγός του, που ανυπομονούσαν για ονειρεμένες διακοπές, ανακάλυψαν έκπληκτοι ότι είχαν ολόκληρο το all-inclusive θέρετρο πέντε αστέρων για τον εαυτό τους.

Όπως καταγράφεται σε ένα βίντεο στο TikTok που μοιράστηκε ο Cameron με το ψευδώνυμο @freedomhustle, το ζευγάρι είχε απεριόριστη πρόσβαση στις ανέσεις του θέρετρου, συμπεριλαμβανομένων των ξαπλώστρων, της πισίνας και των γύρω εξωτερικών χώρων, χωρίς κανένα ανταγωνισμό από άλλους επισκέπτες.

@freedom_hustler If anyone wants the place to yourself, come now. Bingo starts soon. Some of these games aren’t 2 player #freedom #abandoned #resort #blackmirror #vacation ♬ Suspense, horror, piano and music box - takaya

Ωστόσο, αυτό που αρχικά φαινόταν σαν ένα μοναδικό προνόμιο σύντομα μετατράπηκε σε μια απόκοσμη εμπειρία. Το βίντεο δείχνει το ζευγάρι να περιπλανιέται στο έρημο θέρετρο, με μόνο παρόν το προσωπικό.

Ενώ το ζευγάρι αρχικά απόλαυσε την αποκλειστικότητα και την ιδιωτικότητα του θέρετρου, η απόλαυση άρχισε να φθείρεται καθώς περνούσαν οι μέρες. Η έλλειψη άλλων επισκεπτών μετέτρεψε το εκπληκτικό περιβάλλον σε κάτι που θύμιζε περισσότερο έρημο κινηματογραφικό σκηνικό παρά ζωντανό προορισμό διακοπών.

Αυτή η μοναδική εμπειρία εγείρει ερωτήματα σχετικά με την ισορροπία μεταξύ της ιδιωτικής ζωής και της κοινοτικής ατμόσφαιρας που συνήθως καθορίζει την εμπειρία των διακοπών σε τέτοια θέρετρα.