Σοκαριστικό τροχαίο με δύο νεκρούς στην παραλιακή: Κόπηκε στη μέση το ΙΧ (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Σοκαριστικό τροχαίο με δύο νεκρούς στην παραλιακή: Κόπηκε στη μέση το ΙΧ (vid)
Τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς και δύο σοβαρά τραυματίες σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (23/1) στην παραλιακή.

Τραγωδία με δυο νεκρούς και δυο τραυματίες σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (23/1) σε τροχαίο που σημειώθηκε στη Βούλα, στη συμβολή των λεωφόρων Καραμανλή και Βουλιαγμένης, όταν ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν 4 νεαρά άτομα βγήκε από την πορεία του και προσέκρουσε διαδοχικά στη διαχωριστική νησίδα, δέντρα και κολώνα φωτισμού.

Το όχημα έπεσε πάνω σε άλλα δύο αυτοκίνητα τα οποία κινούνταν στο ρεύμα προς Πειραιά. Έτσι έγινε καραμπόλα και στο τροχαίο ενεπλάκη και μια μοτοσυκλέτα. Το ένα ΙΧ έπεσε σε μάντρα και τη γκρέμισε, ενώ από την άλλη πλευρά το ΙΧ ακολούθησε μια τρελή πορεία, πέφτοντας πάνω στα δυο ΙΧ, στη συνέχεια σε έναν φοίνικα που βρισκόταν στη νησίδα και κατέληξε σε κολώνα, με αποτέλεσμα να κοπεί στη μέση.

Όπως έγινε γνωστό το όχημα που εξετράπη της πορείας του κινείτο με μεγάλη ταχύτητα – τουλάχιστον 180 χιλιομέτρων την ώρα. Πρόκειται για το όχημα του ενός ατόμου που έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες νεκροί είναι ένα αγόρι και ένα κορίτσι περίπου 20 ετών και τραυματίες δυο συνομήλικοί τους.