Huawei Watch GT4: Προσιτό και ισχυρό

Huawei Watch GT4: Προσιτό και ισχυρό
Το Huawei Watch GT4 έρχεται με βελτιώσεις στα σημεία.

Η Huawei συνεχίζει να ασχολείται έντονα με το χώρο των «έξυπνων» wearables και το Huawei Watch GT4 είναι το νεότερο μοντέλο της στην αγορά των ρολογιών.

Έρχεται με μια τιμή κοντά στα 250 ευρώ και σχεδιασμό που μαρτυρά κάτι αρκετά πιο premium απ’ όσο θα περιμέναμε.

Σε επίπεδο σχεδιασμού, έρχεται με ένα σώμα με οκταγωνικό design και κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι, που κρατάει και το βάρος σε χαμηλά επίπεδα.

Η κορόνα στο επάνω μέρος περιστρέφεται για να μας βοηθάει στην πλοήγηση στα διάφορα μενού, ενώ στα δεξιά του κυρίως σώματος υπάρχει το ηχείο και στα αριστερά το μικρόφωνο.

Όπως και τα περισσότερα προηγούμενα μοντέλα της Huawei και το GT4 έρχεται με πιστοποίηση IP68 που το κάνει να προστατεύεται από νερό και σκόνη.

Η οθόνη του έχει διαγώνιο 1,43 ίντσας και είναι τεχνολογίας AMOLED.

Η ανάλυσή της φτάνει στα 466x466 pixels και η πυκνότητά της στα 326ppi, προσφέροντας την απαραίτητη λεπτομέρεια που θέλει κανείς από ένα mid-range smartwatch που φοράει όλη μέρα στο χέρι του.

Προφανώς και με τα κατάλληλα watch faces που μπορείτε να κατεβάσετε και να εφαρμόσετε, μπορείτε να κάνετε το GT4 σας ξεχωριστό.

Από τις λειτουργίες έχουμε και πάλι στήριξη για άσκηση και αθλητισμό, υποστηρίζοντας πάνω από 100 τύπους ασκήσεων, καθώς και βελτιωμένο σύστημα GPS, αλλά και πολλές μετρήσεις υγείας, όπως την παρακολούθηση του ύπνου και την ενημέρωση για πιθανότητες άπνοιας.

Ακόμη, μετρούνται οι καρδιακοί παλμοί και το ποσοστό οξυγόνου στο αίμα, καθώς και η θερμοκρασία του δέρματος.

Μέσω του μικροφώνου και του ηχείου, υποστηρίζεται ακόμη η δυνατότητα κλήσεων και απαντήσεων, αλλά και η συμμετοχή σε συζητήσεις μέσω γραπτών μηνυμάτων με τη χρήση προκαθορισμένων φράσεων.

Τέλος, σε ό,τι αφορά την αυτονομία, και πάλι η Huawei έχει βάλει τα δυνατά της και το Huawei Watch GT4 προσφέρει έως και σχεδόν 2 εβδομάδες τυπικής χρήσης με μία φόρτιση που ολοκληρώνεται σε περίπου 1,5 ώρα.

Το Huawei Watch GT4 είναι ένα πληρέστατο smartwatch που έρχεται σε πολύ καλή τιμή, με λειτουργίες που έχουμε δει στα τελευταία της μοντέλα και αρκετά μοντέρνο σχεδιασμό.