«Famagusta»: «Τσάκισε» το Twitter η πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης σειράς

Επιμέλεια: Newsroom
«Famagusta»: «Τσάκισε» το Twitter η πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης σειράς
Η δραματική σειρά του Mega έκανε πρεμιέρα και μαγνήτισε τα βλέμματα των τηλεθεατών, με τους χρήστες του Twitter να υποκλίνονται στους ηθοποιούς για τις συγκλονιστικές τους ερμηνείες.

Η πολυαναμενόμενη σειρά του MEGA, με τίτλο «Famagusta», έκανε πρεμιέρα απόψε, Κυριακή (21/01) και πολύ γρήγορα έγινε το πρώτο trend στο ελληνικό twitter.

Μία συγκλονιστική ιστορία με φόντο την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο αρχίζει να... ξεδιπλώνεται στο MEGA. Στo πρώτo και συναρπαστικό επεισόδιο της σειράς «Famagusta» γνωρίζουμε τις οικογένειες Σέκερη και Κούρτη. Πρωταγωνιστές της είναι καταξιωμένοι καλλιτέχνες από την Ελλάδα και την Κύπρο, καθώς και νεότεροι αλλά ταλαντούχοι ηθοποιοί.

Το σίριαλ περιγράφει τη ζωή των δύο οικογενειών και των ανθρώπων που τις περιβάλλουν με κεντρικό σημείο αναφοράς μία οικογενειακή τραγωδία που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του πολέμου του 1974.Όλα ξεκινούν τη στιγμή που μία νεαρή μητέρα τρέχει για να γλιτώσει από τους βομβαρδισμούς, κρατώντας τον γιο της στην αγκαλιά. Ωστόσο, πέφτει αναίσθητη από το ωστικό κύμα μιας βόμβας και όταν ξυπνάει, το παιδί της έχει χαθεί.

Πενήντα χρόνια αργότερα, ούτε εκείνη ούτε ο σύζυγός της, ο Αντρέας Σέκερης, έχουν ξεχάσει το χαμένο τους παιδί και θρηνούν ακόμα για αυτή την τραγική απώλεια.

Οι ερμηνείες, η μουσική, η σκηνοθεσία, οι δραματικές σκηνές καθώς και το γεγονός πως όλα αυτά βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία, κατάφεραν να «παγώσουν» τους τηλεθεατές και να... ανατριχιάσουν τους χρήστες του Twitter.