Ανατριχιαστικό βίντεο δείχνει δολοφόνο να ομολογεί ότι σκότωσε τη γυναίκα του επειδή δεν μπορούσε να πληρώσει τα έξοδα του γάμου

Επιμέλεια: Newsroom
Ανατριχιαστικό βίντεο δείχνει δολοφόνο να ομολογεί ότι σκότωσε τη γυναίκα του επειδή δεν μπορούσε να πληρώσει τα έξοδα του γάμου
Η φρικτή αυτή πράξη, όπως εξήγησε ο δράστης, είχε ως κίνητρο την αδυναμία του να χρηματοδοτήσει τον επερχόμενο γάμο τους.

Σε μια ανατριχιαστική αποκάλυψη, πρόσφατα κυκλοφόρησαν πλάνα που κατέγραψαν την ανησυχητική ομολογία ενός άνδρα από τη Φλόριντα ότι δολοφόνησε βάναυσα την αρραβωνιαστικιά του με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ.

Ο άνδρας, ο οποίος αναγνωρίστηκε ως Jerry Odum, καταγράφηκε σε δωμάτιο ανάκρισης να παραδίδει μια 40λεπτη ομολογία για τη δολοφονία της 59χρονης Vickie Edge, ιδιοκτήτριας ενός ινστιτούτου μασάζ. Το ζευγάρι βρισκόταν δύο μήνες πριν από τον γάμο του όταν εκτυλίχθηκε το τραγικό γεγονός.

Στο βίντεο, που περιήλθε για πρώτη φορά στην κατοχή του Law&Crime, ο Odum αποκαλύπτει το θλιβερό οικονομικό κίνητρο πίσω από τις πράξεις του. «Δεν είχα τα χρήματα για να πληρώσω», δήλωσε ο Odum. Περιέγραψε ότι αισθανόταν παγιδευμένος στην κατάσταση, που οδήγησε στη μοιραία ημέρα.

Περιγράφοντας τη δολοφονία, ο Odum αφηγήθηκε πώς παρέσυρε την Edge λέγοντάς της ότι της είχε άλλη μια έκπληξη, μόνο και μόνο για να της επιτεθεί βάναυσα με το ρόπαλο του μπέιζμπολ. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, η έκπληκτη Edge ρώτησε:«Γιατί το κάνεις αυτό;». Στη συνέχεια, ο Odum προχώρησε σε μια λαβή πνιγμού μέχρι να καταρρεύσει, συνεχίζοντας να την πνίγει στη συνέχεια.

Ο Odum συνελήφθη μία ημέρα μετά την εύρεση του πτώματος της Edge τον Αύγουστο του 2020 στο σπίτι τους στο Milton της Φλόριντα. Τα πλάνα αυτής της εν ψυχρώ ομολογίας ήρθαν στο φως μόλις πρόσφατα.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, η συμπεριφορά του Odum περιγράφηκε ως σχεδόν κατατονική. Αφηγήθηκε στον ντετέκτιβ που τον ανέκρινε πώς «ουσιαστικά είχε χρεοκοπήσει» όταν γνώρισε την Edge σε μια εφαρμογή γνωριμιών τρεις μήνες πριν από το περιστατικό. Σύμφωνα με τον Odum, η Edge ξεκίνησε συζητήσεις για γάμο και αγορά σπιτιού, στις οποίες συμφώνησε παρά την έλλειψη οικονομικών μέσων. «Άρχισε να μιλάει για γάμο, και το ένα πράγμα έφερε το άλλο, και μιλούσε για το ότι ήθελε να πάρει ένα σπίτι, και εγώ απλά συμφωνούσα σε αυτό, παρόλο που δεν είχα τα χρήματα για να το κάνω» δήλωσε ο Odum.