Μπιμπίλας για Λαμπάτο: «Θα παρακαλούσαμε να αποφευχθούν οι υπερβολές, να μην γίνονται επιπόλαια σχόλια»

Επιμέλεια: Newsroom
Μπιμπίλας για Λαμπάτο: «Θα παρακαλούσαμε να αποφευχθούν οι υπερβολές, να μην γίνονται επιπόλαια σχόλια»
Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας τοποθετείται για τις οικονομικές δυσκολίες του ηθοποιού Γιώργου Λαμπάτου.

Iδιαίτερα δύσκολες στιγμές ζει ο ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος, καθώς όπως έγινε γνωστό ζει κάτω από κακές οικονομικές συνθήκες σε ένα υπόγειο κοντά στην πλατεία Αττικής τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Ο ηθοποιός μάλιστα ζήτησε να βρει μια δουλειά για να μπορέσει να επιβιώσει καθώς είπε πως προσπαθεί να ζει με 220 ευρώ τον μήνα.

Μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media, ο Σπύρος Μπιμπίλας θέλησε να τοποθετηθεί με σαφήνεια για το εν λόγω θέμα που ήρθε την ίδια μέρα στο φως της δημοσιότητας.

Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών επέλεξε να μοιραστεί μια φωτογραφία μαζί με τον Γιώργο Λαμπάτο την οποία και συνόδευσε με το εξής κείμενο. «Επειδή δημιουργούνται εσφαλμένες και περίεργες εντυπώσεις κι επειδή είμαστε πάλι στα πρόθυρα, από το σύνολο σχεδόν των τηλεοπτικών εκπομπών, να δημιουργηθεί ένα νέο λαϊκό σίριαλ που μάλλον δεν θα βοηθήσει μακροπρόθεσμα τον αγαπημένο συνάδελφο και φίλο, Γιώργο Λαμπάτο έχω να παρακαλέσω και να επισημάνω ορισμένα πράγματα».

Ο Γιώργος (όπως κι άλλοι ηθοποιοί που έχουν παρόμοια προβλήματα ανεργίας κι ανέχειας) δεν είχε ενημερώσει κανένα επίσημο φορέα ηθοποιιών ΣΕΗ-ΤΑΣΕΗ-ΣΠΙΤΙ ΗΘΟΠΟΙΟΥ για το σοβαρό πρόβλημα του και δεν είχε ζητήσει βοήθεια από αξιοπρέπεια. Όμως οι φορείς δεν μπορούν από μόνοι τους να γνωρίζουν το προσωπικό δράμα του καθενός ηθοποιού που είμαστε πάνω από 10.000. Πόσω μάλλον αν δεν είναι ενταγμένοι ως μέλη. Ήρθαμε τώρα που το μάθαμε κι εμείς σε επικοινωνία για να βρούμε λύσεις με σοβαρό τρόπο χωρίς όλο αυτό να γίνει βορά των καναλιών. Θα παρακαλούσαμε να αποφευχθούν οι υπερβολές, να μην γίνονται επιπόλαια σχόλια και κυρίως να προστατευθεί ο ίδιος. Όσο για τις εκπομπές να αποφύγουν να γίνει όλο αυτό ένα δακρύβρεχτο μελό, αλλά να αναδείξουν τα σοβαρά προβλήματα του κλάδου μας».