Ηλίας Κασιδιάρης: Παραιτήθηκε από τον δήμο της Αθήνας

Επιμέλεια: Newsroom
Ηλίας Κασιδιάρης: Παραιτήθηκε από τον δήμο της Αθήνας
Ο Ηλίας Κασιδιάρης που είχε τεθεί σε αργία από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής αναγκάστηκε να παραιτηθεί.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, είχε τεθεί σε αργία από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τον δήμο της Αθήνας, προκειμένου να αναπληρωθεί η θέση του δημοτικού συμβούλου από τον επιλαχόντα της δικής του παράταξης, η οποία σε διαφορετική περίπτωση δεν θα έπαιρνε την έδρα.

Θυμίζουμε ότι δεν είχε ορκιστεί μαζί με το υπόλοιπο δημοτικό συμβούλιο τον περασμένο μήνα στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης, λόγω της αντιφασιστικής διαμαρτυρίας εναντίον του, αλλά σε επόμενο χρόνο.

«Η παραίτηση του Κασιδιάρη από το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας είναι άτακτη φυγή απέναντι στην απαίτηση του αντιφασιστικού κινήματος να βρεθεί εκτός δημοτικού συμβουλίου και να παραμείνει στη θέση που του αξίζει δηλαδή στη φυλακή. Είχε προηγηθεί η αποτυχία του Κασιδιάρη να βρεθεί στην Δημοτική Αγορά της Αθήνας για να μετατρέψει την ορκωμοσία των δημοτικών συμβούλων σε ναζιστική φιέστα των ορφανών της Χρυσής Αυγής και βρέθηκε με τις χειροπέδες στα χέρια να ορκίζεται την επόμενη μέρα. Η κινητοποίηση του αντιφασιστικού κινήματος με την ΚΕΕΡΦΑ μπροστά ήταν αυτή που ανάγκασε τις αρχές να αποσύρουν την άδεια που του είχαν παραχωρήσει για την μέρα της ορκωμοσίας» αναφέρει σε σχετική του δήλωση ο Πέτρος Κωνσταντίνου, συντονιστής ΚΕΕΡΦΑ, πρ. δημοτικός σύμβουλος Αθήνας.