Χαϊκάλης για Μουρατίδη: «Εγκληματικό και ηλιθιότητα, είμαι έξαλλος με αυτή την τοποθέτηση»

Επιμέλεια: Newsroom
Χαϊκάλης για Μουρατίδη: «Εγκληματικό και ηλιθιότητα, είμαι έξαλλος με αυτή την τοποθέτηση»
Την ανάρτηση του Νίκου Μουρατίδη για τη Χριστίνα Λαμπίρη, μετά τις δηλώσεις της για τα ομόφυλα ζευγάρια σχολίασε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα έκανε ο Παύλος Χαϊκάλης, δηλώνοντας ότι είναι έξαλλος με την τοποθέτηση του Νίκου Μουρατίδη.

«Επειδή γνωρίζω τη Χριστίνα, έχουμε μία σχέση φιλίας και κουμπαριάς κάτι χρόνια, όσα λέει ο Νίκος Μουρατίδης δεν ισχύουν. Είναι μία γυναίκα που στάθηκε πολύ δίπλα στο παιδί της και η Μαρίζα δεν είναι καθόλου προβληματικό παιδί», ανέφερε αρχικά ο Παύλος Χαϊκάλης.

«Δεν καταλαβαίνω τι πληροφορία είχε ο κύριος Μουρατίδης, ήταν ένα τεράστιο ατόπημα. Ζούμε σε μία εποχή που τρώμε σάρκες και δεν καταλαβαίνω πού θα οδηγήσει αυτό το πράγμα», παρατηρεί εμφανώς ενοχλημένος ο γνωστός ηθοποιός.

«Καθένας μπορεί να έχει οτιδήποτε με κάποιον. Όταν όμως εμπλέκεται ένα παιδί στη μέση, είναι πάρα πολύ άσχημο να «χτυπάς» τη μητέρα του. Αν ένα παιδί κάποια στιγμή στη ζωή του πάρει κάποια κιλά, σημαίνει ότι είναι προβληματικό; Εγώ δηλαδή που ήμουν τόσα χρόνια πολύ παχύς ήμουν προβληματικός;», σχολιάζει αμέσως μετά ο Παύλος Χαϊκάλης.

«Το θεωρώ εγκληματικό και ηλιθιότητα να βγαίνει κανείς και να βρίζει τον άλλο. Πιστεύω ότι το έκανε για λόγους εντυπωσιασμού. Είμαι έξαλλος με αυτή την τοποθέτηση! Δεν πιστεύω ότι μπορεί να έγινε αυτή η δήλωση από έναν σοβαρό άνθρωπο και τον Νίκο τον ξέρω 40 χρόνια. Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι», καταλήγει την τοποθέτησή του ο Παύλος Χαϊκάλης.