Ο Πορτοσάλτε τα έχωσε στην ΝΔ: «Ειναι γαλαντόμα κυβέρνηση» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο Πορτοσάλτε τα έχωσε στην ΝΔ: «Ειναι γαλαντόμα κυβέρνηση» (vid)
Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για το θέμα των αυθαιρέτων άσκησε ο Άρης Πορτοσάλτε.

Το νομοσχέδιο που αναμένεται για τα αυθαίρετα σχολίασε ο Άρης Πορτοσάλτε στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, ασκώντας σκληρή κριτική στην κυβέρνηση.

Όπως έχει γίνει γνωστό από τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θεόδωρο Σκυλακάκη για ο,τιδήποτε αυθαίρετο φαίνεται από ψηλά, θα υπάρχει καταγραφή με δορυφορικές φωτογραφίες, αεροφωτογραφίες και με drones σε περιοχές που καταγράφονται πολλά φαινόμενα.

Ο Άρης Πορτοσάλτε «τα έχωσε» στην κυβέρνηση αναφέροντας: «Δηλώνω εξ αρχής ότι ούτε οικόπεδο έχω, ούτε θα αποκτήσω. Άρα δεν έχω και κανένα ενδιαφέρον. Λέω λοιπόν σε όλη την Ελλάδα που έχει, παιδιά ήρθε η ώρα να χτίσετε παντού! Δηλαδή, χωρίς έλεος... χωρίς αύριο! Χτίζουμε τα πάντα!».

Και συνέχισε: «Εγώ κατάλαβα ότι χτίζονται όλα! Γιατί έχουμε γαλαντόμα κυβέρνησημ η οποία...», με τον Βαγγέλη Παπαδημητρίου να τον συμπληρώνει λέγοντας, «...η οποία φάσκει και αντιφάσκει. Από τη μία λέει αυθαίρετα και από την άλλη λέει κλιματική αλλαγή» και τον Άρη Πορτοσάλτε να προσθέτει: «Εκεί θα κατέληγα αλλά μου το πήρες».

Ο Δημήτρης Οικονόμου από την πλευρά του είπε: «Υποτίθεται ότι η κυβέρνηση βάζει φρένο...», με τον Άρη Πορτοσάλτε να συνεχίζει: «Από το πολύ φρενάρισμα θα δούμε ζωγραφιές στο δρόμο από τα λάστιχα».