«Ντου» της αστυνομίας στο «Καραϊσκάκης»: Ψάχνουν συγκεκριμένες αποθήκες (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
«Ντου» της αστυνομίας στο «Καραϊσκάκης»: Ψάχνουν συγκεκριμένες αποθήκες (vid)
Έρευνα της αστυνομίας στο «Καραϊσκάκης» για τα επεισόδια στον Ρέντη.

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί αστυνομική έρευνα στις εγκαταστάσεις του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης» στο Φάληρο.

Η έρευνα γίνεται μετά από εισαγγελική εντολή και παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο πλαίσιο της υπόθεσης του θανάσιμου τραυματισμού του αστυνομικού των ΜΑΤ από ρίψη ναυτικής φωτοβολίδας σε επεισόδια με οπαδούς στις 7 Ιανουαρίου έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στον Ρέντη. Υπενθυμίζεται ότι ο αστυνομικός κατέληξε μετά από 20 ημέρες νοσηλείας.

Η έρευνα επικεντρώνεται σε αποθήκες που υπάρχουν στο υπόγειο του σταδίου και σύμφωνα με πληροφορίες θα ληφθούν γενετικό υλικό και αποτυπώματα από τον χώρο για διασταύρωση με προηγούμενα ευρήματα.

Ταυτοποιήθηκαν 80 χούλιγκανς

Πάνω από 80 χούλιγκανς έχουν ήδη ταυτοποιήσει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς την έρευνα για τον εντοπισμό όλων όσοι συμμετείχαν στα αιματηρά επεισόδια στο κλειστό γήπεδο του Ρέντη

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Realnews, εκτός από τους οπαδούς-«στρατιώτες», οι αστυνομικοί έχουν ταυτοποιήσει πλήρως και την ομάδα των πέντε φερόμενων ως αρχηγών, διοργανωτών αλλά και καθοδηγητών των επεισοδίων. Μάλιστα, εκτός όλων των άλλων ευρημάτων, η παρουσία τους στους χώρους του κλειστού γηπέδου στου Ρέντη επιβεβαιώνεται και από βιντεοληπτικό υλικό που έχουν στα χέρια τους οι ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ.