Σοκαριστικό περιστατικό bullying στην Αγία Παρασκευή: Έβγαλαν μαχαίρι σε μαθητή και τον ανάγκασαν να περπατάει ξυπόλητος στο δρόμο (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Σοκαριστικό περιστατικό bullying στην Αγία Παρασκευή: Έβγαλαν μαχαίρι σε μαθητή και τον ανάγκασαν να περπατάει ξυπόλητος στο δρόμο (vid)
Άγριο bullying υπέστη ένας 13χρονος από τρεις ανήλικους στην Αγιά Παρασκευή.

Ένα ακόμα περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων έρχεται στο φως, αυτή τη φορά στην Αγία Παρασκευή με θύμα έναν 13χρονο.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τρίτης (02/01) στην Αγία Παρασκευή όταν το ανήλικο θύμα έκανε βόλτα με τον σκύλο του και συνάντησε στον δρόμο του τρία αγόρια, δύο συμμαθητές του και ένα άγνωστο σε αυτόν.

Του επιτέθηκαν και τον ακινητοποίησαν στην οδό Λυκείου, για να του πάρουν το κινητό του τηλέφωνο και χρήματα. Ωστόσο δεν έμειναν μόνο εκεί. Έβγαλαν τα παπούτσια του 13χρονου με σωματική βία.

Μάλιστα κατέγραψαν το «κατόρθωμά» τους και με κινητό τηλέφωνο. Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής, του άρπαξαν για λίγο και τον σκύλο και απειλώντας τον 13χρονο μαθητή ότι δεν θα τον ξαναδεί, τον ανάγκασαν να τους ακολουθήσει ξυπόλητος.

Την ώρα που τον βιντεοσκοπούσαν, τον ανάγκασαν να γονατίσει στον δρόμο και να μιλήσει με χυδαία λόγια για δύο κοπέλες. Στην συνέχεια έστειλαν το συγκεκριμένο βίντεο στο Social media του θύματος.

Μάλιστα, στην καταγγελία του στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας, αναφέρεται ότι οι φερόμενοι ως δράστες τον απείλησαν ότι θα τον μαχαιρώσουν με σουγιά αν μιλήσει σε κάποιον, ενώ και ο τρίτος της παρέας τού είπε ότι έχει πιστόλι και ότι θα τον σκοτώσει με αυτό.