Τρομακτικό βίντεο από τη μοιραία σύγκρουση με τους τέσσερις νεκρούς στην Κύπρο: Παραβίασε το κόκκινο (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Τρομακτικό βίντεο από τη μοιραία σύγκρουση με τους τέσσερις νεκρούς στην Κύπρο: Παραβίασε το κόκκινο (vid)
Συγκλονισμένη είναι η Κύπρος από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Λεμεσό τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιά.

Σοκαριστικό είναι το βίντεο καταγράφει τη στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης που οδήγησε στο θάνατο τέσσερις ανθρώπους στην Κύπρο, δύο αδέρφια και τους παππούδες τους, στην οποία καταγράφεται παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη.

Έχοντας ήδη προχωρήσει στη σύλληψη του οδηγού του οχήματος που ενεπλάκη στο φοβερό δυστύχημα, η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις έρευνες για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στο δυστύχημα.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, στο δρόμο Λεμεσού-Πλατρών. Συγκεκριμένα, διπλοκάμπινο όχημα το οποίο είχε βόρεια κατεύθυνση στην οδό Γιάννου Κρανιδιώτη συγκρούστηκε με όχημα που κινείτο με νότια κατεύθυνση στον ίδιο δρόμο και επιχειρούσε στροφή προς τα δεξιά στην οδό Αγίας Αναστασίας.

Στο βίντεο που εξασφάλισε και δημοσιεύει η Cyprus Times καταγράφεται η στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης. Όπως έχει ήδη αναφερθεί, από την πρώτη στιγμή η Τροχαία διερευνούσε το ενδεχόμενο ο οδηγός του διπλοκάμπινου οχήματος να είχε αναπτύξει αυξημένη ταχύτητα, ενώ στο κάδρο της διερεύνησης τέθηκε και το ενδεχόμενο να είχε παραβιάσει κόκκινο φωτεινό σηματοδότη, κάτι που καταγράφεται και στο βίντεο.