Μαρούσι - Παναθηναϊκός: Συνθήματα κατά της αστυνομίας στο ενός λεπτού σιγή για τον Γιώργο Λυγγερίδη

Επιμέλεια: Newsroom
Μαρούσι - Παναθηναϊκός: Συνθήματα κατά της αστυνομίας στο ενός λεπτού σιγή για τον Γιώργο Λυγγερίδη
Με την ολοκλήρωση του ενός λεπτού σιγή για τον Γιώργο Λυγγερίδη, οπαδοί που βρίσκονταν στο κλειστό του Αγίου Θωμά φώναξαν συνθήματα κατά της Αστυνομίας.

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε με εκτός έδρας νίκη, 92-79, επί του Αμαρουσίου το 2023 και έκλεισε ιδανικά τη χρονιά, παραμένοντας αήττητος σε 12 αγωνιστικές στην Basket League.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον Γιώργο Λυγγερίδη, τον αστυνομικό που χτυπήθηκε από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια στον Ρέντη και «έφυγε» από τη ζωή πριν λίγες μέρες.

Μόλις ολοκληρώθηκε το λεπτό όμως, οπαδοί που βρίσκονται στις κερκίδες, δεν δίστασαν να φωνάξουν το γνωστό σύνθημα «μπ@τσοι γουρούνια δολοφόνοι». Το συγκεκριμένο σύνθημα περνούσε από τον ήχο της τηλεοπτικής κάλυψης της ΕΡΤ και έκανε τους πάντες να απορήσουν με την ασέβεια ορισμένων οπαδών.

Ταυτοποιήθηκαν οι 17 της «ομάδας κρούσης» για τα επεισόδια στον Ρέντη

Στη συνεχιζόμενη έρευνα για το τραγικό περιστατικό στον Ρέντη, που οδήγησε στο θάνατο του αστυνομικού Γιώργου Λυγγεργίδη, οι αρχές σημειώνουν σημαντική πρόοδο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, έχουν ταυτοποιηθεί 17 άτομα ως μέλη της ομάδας των χούλιγκαν που ήταν υπεύθυνοι για τη χρήση φωτοβολίδων εναντίον της αστυνομίας κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.

Μεταξύ αυτών που ταυτοποιήθηκαν είναι τουλάχιστον πέντε ηγέτες οπαδικών συνδέσμων, τρεις εκ των οποίων βρίσκονταν εκτός του κλειστού χώρου του Ρέντη κατά τη διάρκεια των επεισοδίων. Επιπλέον, υπάρχουν άλλα 15 έως 20 άτομα που πιστεύεται ότι βρίσκονταν στα επεισόδια, λειτουργώντας ως ομάδα αντιπερισπασμού.. Μετά την

Μετά την Πρωτοχρονιά αναμένονται μαζικές συλλήψεις από την αστυνομία.