Αστυνομικός ντύθηκε Άγιος Βασίλης και συνέλαβε διακινητές ναρκωτικών (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Αστυνομικός ντύθηκε Άγιος Βασίλης και συνέλαβε διακινητές ναρκωτικών (vid)
Ντυμένος Άγιος Βασίλης ένας αστυνομικός κατάφερε να αιφνιδιάσει και να προχωρήσει στη σύλληψη μιας συμμορίας διακίνησης ναρκτωτικών.

Στην εξάρθρωση συμμορίας διακινητών ναρκωτικών προχώρησε η αστυνομία του Περού. Μάλιστα, στο πλαίσιο της επιχείρησης ένας από τους αστυνομικούς ντύθηκε Άγιος Βασίλης προκειμένου να περάσει απαρατήρητος από τους κακοποιούς.

Οι αστυνομικοί αιφνιδίασαν τους δύο άνδρες που πωλούσαν κρακ και μαριχουάνα σε ένα σπίτι στο Ουαράλ. Ο ένας από αυτούς «ντύθηκε Άγιος Βασίλης για να περάσει απαρατήρητος σε αυτήν την επικίνδυνη συνοικία», είπε στους δημοσιογράφους ο συνταγματάρχης Βάλτερ Παλομίνο, ο επικεφαλής της μονάδας δίωξης ναρκωτικών της περουβιανής αστυνομίας. «Η στρατηγική μας στέφθηκε από επιτυχία», πρόσθεσε.

Ο «Άγιος Βασίλης» δεν μπήκε από την καμινάδα για να μοιράσει δώρα αλλά έσπασε την πόρτα του σπιτιού και συνέλαβε έναν από τους υπόπτους.

Στην επιχείρηση αυτή συνελήφθησαν δύο άνδρες και κατασχέθηκαν εκατοντάδες δέματα με κρακ και μαριχουάνα, η αξία των οποίων δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί.

Δείτε το βίντεο της επιχείρησης

@skynews #Police in #Peru used #Christmas ♬ original sound - Sky News