«Τρελάθηκε» η Μπεκατώρου: Παίκτες κέρδισαν το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί στο «The Chase» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
«Τρελάθηκε» η Μπεκατώρου: Παίκτες κέρδισαν το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί στο «The Chase» (vid)
Το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί στο τηλεπαιχνίδι κατάφεραν να κερδίσουν δύο παίκτες.

Σε ένα από τα πιο συναρπαστικά επεισόδια του αγαπημένου τηλεπαιχνιδιού «The Chase», οι τηλεθεατές έγιναν μάρτυρες μιας εξαιρετικής καταδίωξης το βράδυ της Τρίτης (12/12). Οι παίκτες κατάφερνα να κερδίσουν τον «αδέκαστο επιθεωρητή», εξασφαλίζοντας ένα εντυπωσιακό κέρδος ύψους 14.100 ευρώ, σημειώνοντας νέο ρεκόρ για την εκπομπή.

Ο ενθουσιασμός ήταν έκδηλος καθώς οι παίκτες, με επικεφαλής τον ξεχωριστό παίκτη Σπύρο, αντιμετώπισαν επιτυχημένα τον Chaser. Ο Σπύρος, ο οποίος αρχικά κατάφερε να συγκεντρώσει 3.600 ευρώ, αποδέχθηκε με γενναιότητα την προσφορά του Chaser ύψους 10.500 ευρώ. Η απόφαση του απέδωσε θεαματικά, καθώς διεκδίκησε με επιτυχία το ποσό.

Στον τελικό γύρο που έπαιζε με νύχια και με δόντια, ο Σπύρος, μαζί με τον συμπαίκτη του Γιάννη, κατάφεραν να καθηλώσουν τον chaser σε μόλις επτά σωστές απαντήσεις. Η παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου τόνισε ότι αυτό ήταν το υψηλότερο ποσό που έχει επιτευχθεί ποτέ στον τελικό του «The Chase». Το δίδυμο συγκέντρωσε 11 σωστές απαντήσεις, θέτοντας μια δύσκολη πρόκληση για τον τρομερό αντίπαλό τους.

Χαμός στο Twitter