Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονικής επίθεσης στον αστυνομικό στο Ρέντη

Επιμέλεια: Newsroom
Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονικής επίθεσης στον αστυνομικό στο Ρέντη
Ήταν ανάμεσα στους προσαχθέντες και φέρεται να έχει ομολογήσει.

Στη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη του τραυματισμού του αστυνομικού στα επεισόδια που συνέβησαν έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη», προχώρησε η αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες το άτομο αυτό έχει ήδη ομολογήσει την πράξη του και ήταν ανάμεσα στους προσαχθέντες. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, πρόκειται για ένα άτομο που είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις αθλητικής βίας.

Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες είναι 18 ετών.

Σε κρίσιμη κατάσταση ο αστυνομικός

Σε κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νικαίας ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη.

Οι γιατροί τον παρακολουθούν συνεχώς και προχωρούν σε σταδιακή μείωση των κατασταλτικών φαρμάκων και για την ώρα δεν έχει καταγραφεί κάποια επίπτωση.

Οι θεράποντες γιατροί αναμένεται να προχωρήσουν σήμερα, Κυριακή, ξανά σε καθαρισμό του τραύματος του 31χρονου αστυνομικού στο πόδι.

Συγκλονίζει μαρτυρία συναδέλφου του 31χρονου αστυνομικού

Σοκάρει η περιγραφή ενός συναδέλφου του 31χρονου αστυνομικού που τραυματίστηκε σοβαρά από φωτοβολίδα την περασμένη Πέμπτη (7/12) έξω από το κλειστό του Ρέντη.

Σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, ο συνάδελφος περιέγραψε τον άμεσο απόηχο του τραυματισμού που προκάλεσε η ναυτική φωτοβολίδα. Περιέγραψε λεπτομερώς τις αγωνιώδεις προσπάθειες των αξιωματικών των ΜΑΤ να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στον βαριά τραυματισμένο σύντροφό τους κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες.

Ο αξιωματικός παρομοίασε το επείγον και την ένταση της κατάστασης με «συνθήκες πολέμου», καθώς προσπαθούσε για τη σταθεροποίηση και τη μεταφορά του συναδέλφου τους στο νοσοκομείο.

@Photo credits: eurokinissi