Οι κάμερες δείχνουν τον ένοχο της δολοφονικής επίθεσης στον αστυνομικό (vid)

Newsroom
Οι κάμερες δείχνουν τον ένοχο της δολοφονικής επίθεσης στον αστυνομικό (vid)
Ο λόγος που στην ΕΛ.ΑΣ αισιοδοξούν πως θα βρουν τον υπεύθυνο της δολοφονικής επίθεσης με τη ναυτική φωτοβολίδα στον αστυνομικό.

Μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δίνει ο αστυνομικός που δέχθηκε την δολοφονική επίθεση με τη ναυτική φωτοβολίδα στο Ρέντη και στο περιθώριο του αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Προκειμένου να εντοπιστεί ο ένοχος, η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε χθες στην προσαγωγή συνολικά 424 ατόμων που βρίσκονταν στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», οι οποίοι μεταφέρθηκε στο Μεταγωγών, προκειμένου να γίνει πλήρης εξακρίβωση στοιχείων, λήψη μαρτυρικών καταθέσεων, καθώς και λήψη δειγμάτων με σκοπό την ανίχνευση πυρίτιδας.

Οι κάμερες θα βοηθήσουν

Ωστόσο εκτός από αυτά, αλλά και τα ρούχα που βρέθηκαν στις τουαλέτες του γηπέδου, υπάρχει και ένας άλλο κομμάτι που μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στον εντοπισμού του υπεύθυνου για τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου.

Αυτό είναι οι κάμερες... Και όχι οι κάμερες που ασφαλείας που υπάρχουν στο γήπεδο ή στους γύρω χώρους, αλλά αυτές που είχαν πάνω τους οι άνδρες των ΜΑΤ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω της επετείου από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, αλλά και της επίσκεψης του Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα, αρκετές διμοιρίες είχαν εφοδιαστεί με κάμερες.

Αυτές λοιπον, αν όντως υπήρχαν σε ομάδες της ΕΛ.ΑΣ που δέχθηκαν επίθεση από αυτά τα 150 άτομα που προκάλεσαν τα επεισόδια, είναι πολύ πιθανό να «δείξουν» ποιός εκτόξευσε την δολοφονική φωτοβολίδα προς τον 31χρονο αστυνομικό.