Η ζεστή αγκαλιά και το «πηγαδάκι» του Immune με τον Χεζόνια στο ΟΑΚΑ (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η ζεστή αγκαλιά και το «πηγαδάκι» του Immune με τον Χεζόνια στο ΟΑΚΑ (vid)
Γεμάτος έντονα συναισθήματα έφυγε από το ΟΑΚΑ ο Μάριο Χεζόνια, αφού γνώρισε την απόλυτη αποθέωση και συνάντησε παλιούς του φίλους

Ο Μάριο Χεζόνια πάτησε ξανά το παρκέ του ΟΑΚΑ, έστω και ως αντίπαλος και γνώρισε την αποθέωση από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Μόλις ο κόσμος στις εξέδρες αντιλήφθηκε ότι ο δηλωμένος για τα πράσινα αισθήματά του και πρώην μέλος της ομάδας, πάτησε στο παρκέ, έγινε χαμός.

Το όνομα του Κροάτη φόργουορντ έγινε και πάλι σύνθημα στα χείλη των φίλων του Παναθηναϊκού. Και ας εξακολουθεί να φοράει τη φανέλα της Ρεάλ. Στο παρκέ τον περίμενε και ένας παλιός του φίλος, ο Immune. Οι δύο άνδρες διατηρούν μια δυνατή φιλία και αυτό φάνηκε και από τη ζεστή αγκαλιά εχθές στο ΟΑΚΑ.

Ο ράπερ έδειξε στον παίκτη της Ρεάλ το κατάμεστο γήπεδο και το πέταλο των οργανωμένων, με τον Χεζόνια να τον καλεί να τα πούνε μετά το ματς. Πρόσφατα, ο ο Immune ταξίδεψε στην Ισπανία για το ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Παλένθια και συναντήθηκε ξανά με τον παλιόφιλο του του.

Σημειώνεται ότι ο Immune είχε φιλοξενήσει τον Μάριο Χεζόνια στο video clip του τραγουδιού «Anthem», μιας και οι δυο τους διατηρούν πολύ καλή σχέση, η οποία πλέον έχει γίνει φιλική.

Δείτε το βίντεο:

1