Γυναίκα ανακάλυψε ένα κρυφό δωμάτιο με παιδικά αποτυπώματα στο σπίτι της και οι χρήστες του διαδικτύου τρομοκρατήθηκαν (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Γυναίκα ανακάλυψε ένα κρυφό δωμάτιο με παιδικά αποτυπώματα στο σπίτι της και οι χρήστες του διαδικτύου τρομοκρατήθηκαν (vid)
Το viral βίντεο με παιδικά αποτυπώματα σε ένα κρυφό δωμάτιο έχει πυροδοτήσει αρκετές εικασίες στον κόσμο του διαδικτύου.

Η ανησυχητική ανακάλυψη ενός κρυμμένου δωματίου στο υπόγειό της από μια ιδιοκτήτρια σπιτιού έχει μαγνητίσει το διαδίκτυο, συγκεντρώνοντας πάνω από 6,7 εκατομμύρια προβολές και πυροδοτώντας ανεξέλεγκτες εικασίες για το απόκοσμο περιεχόμενό του.

Η ανακάλυψη, την οποία μοιράστηκε χρήστης του TikTok, περιλαμβάνει ένα βίντεο ξενάγησης σε έναν μυστικό χώρο που βρέθηκε πίσω από ένα ντουλάπι του υπογείου, κρυμμένο από αυτό που φαινόταν να είναι ένας κανονικός αποθηκευτικός χώρος. Το κρυφό δωμάτιο ήταν διακοσμημένο με παιδικές ζωγραφιές, αποτυπώματα χεριών και ποδιών και την ιδιόρρυθμη αλλά και ανησυχητική φράση «Love Shack» γραμμένη στον τοίχο.

Όπως έδειξε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, το δωμάτιο περιείχε μια λειτουργία που επέτρεπε να κλειδώνεται από μέσα. Αυτή η λεπτομέρεια, ειδικότερα, οδήγησε σε έντονη διαδικτυακή συζήτηση σχετικά με τον αρχικό σκοπό του δωματίου. Το χαμηλό ταβάνι του δωματίου υποδηλώνει ότι σχεδιάστηκε για παιδιά, καθώς η ίδια η ιδιοκτήτρια του σπιτιού δεν μπορούσε να σταθεί όρθια σε αυτό.

Σε ένα επόμενο βίντεο, η χρήστης του TikTok εξήγησε την απόφασή της να αφαιρέσει το ανησυχητικό έργο και να χρησιμοποιήσει τον χώρο για αποθήκευση, δείχνοντας στους θεατές τη νέα, λιγότερο δυσοίωνη εμφάνιση του δωματίου.