Μαγικές εικόνες στο κέντρο της Αθήνας: Άναψαν τα 24.000 φωτάκια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα

Επιμέλεια: Newsroom
Μαγικές εικόνες στο κέντρο της Αθήνας: Άναψαν τα 24.000 φωτάκια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα
Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην πλατεία Συντάγματος με την Αθήνα να μπαίνει και επίσημα σε ρυθμούς Χριστουγέννων.

Σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων μπήκε απόψε η Αθήνα, καθώς το 17 μέτρων Χριστουγεννιάτικο Δέντρο άναψε στην Πλατεία Συντάγματος από τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη. Μαζί του άναψαν συνολικά 24.000 φωτάκια τύπου Led, που σκόρπισαν αμέσως τη λάμψη και τη μαγεία τους στον κόσμο.

Παρά τη βροχή στην Αθήνα, πολλοί βρέθηκαν στην πλατεία Συντάγματος για να παρακολουθήσουν στην εκδήλωση. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος ήταν οι οικοδεσπότες, ενώ οι φωνές του Δώρου Δημοσθένους και της Πέννυς Μπαλτατζή, συνοδευόμενοι από την Athens Big Band, γέμισαν τη βραδιά με χριστουγεννιάτικες μελωδίες, κάποιες στιγμές μάλιστα οι δύο ερμηνευτές... τραγουδώντας στη βροχή.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του δήμου Αθηναίων, από τα μουσικά live στη γιορτινή σκηνή της πλατείας Συντάγματος και τα πάρτι στους δρόμους και στις στοές της πόλης, μέχρι τις δημιουργικές δράσεις για τα παιδιά, τις γιορτινές παραστάσεις και τα χριστουγεννιάτικα δρώμενα για όλους.

Δείτε φωτογραφίες:

1

2

1