Αδιανόητη γκάφα από την Εισαγγελία Αθήνας: Δικάζει την ίδια μέρα, στην ίδια αίθουσα 16 επικεφαλής συνδέσμων οπαδών!

Επιμέλεια: Newsroom
Αδιανόητη γκάφα από την Εισαγγελία Αθήνας: Δικάζει την ίδια μέρα, στην ίδια αίθουσα 16 επικεφαλής συνδέσμων οπαδών!
Η Εισαγγελία Αθήνας με μια απίστευτη απόφαση φέρνει τους οργανωμένους των τριών μεγαλύτερων ποδοσφαιρικών ομάδων της Αττική την ίδια μέρα στα δικαστήρια.

Σε μια απίστευτη γκάφα προσχώρησε η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αθηνών, η οποία όρισε την ίδια ημέρα, στην ίδια δικαστική αίθουσα και στο ίδιο πινάκιο, τη δίκη δεκαέξι υπευθύνων ποδοσφαιρικών συνδέσμων της Αττικής, που δικάζονται κατηγορούμενοι ότι, διατηρούσαν Γραφεία Λέσχης Φιλάθλων, χωρίς άδεια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαίρης Μπενέα στο ieidiseis.gr, η ίδια η Δικαιοσύνη φέρνει πρόσωπο με πρόσωπο τους οργανωμένους οπαδούς ομάδων, που παραδοσιακά είναι αντίπαλοι και εχθροί. Συγκεκριμένα, η Δικαιοσύνη θεώρησε καλή απόφαση να διεξάγει ταυτόχρονα τη δίκη των 16 επικεφαλής των οπαδικών συνδέσμων, οι οποίοι βρέθηκαν κατηγορούμενοι, μετά την επιχείρηση... αρετή της Εισαγγελίας, στο πλαίσιο κλεισίματος των παράνομων ποδοσφαιρικών συνδέσμων, που ξεκίνησε μετά τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη.

Kατά το ίδιο ρεπορτάζ, σύμφωνα με το κλητήριο θέσπισμα, με το οποίο καλούνται να δικαστούν οι 16 συνδεσμίτες, προκύπτει σαφέστατα ότι, συνελήφθησαν στο πλαίσιο των εφόδων, που έκαναν τότε οι αθλητικοί εισαγγελείς, καθώς οι ημερομηνίες που καταγράφονται στο δικαστικό έγγραφο είναι λίγο μετά τη δολοφονία του Άλκη και συγκεκριμένα στις 9, 11, 12, 14, 15, 17 και 28 Φεβρουαρίου 2022.

Το πιο εξοργιστικό της όλης υπόθεσης είναι ότι η συγκεκριμένη δίκη, που πρόκειται να γίνει τον επόμενο μήνα στα δικαστήρια της Ευελπίδων, με κατηγορούμενους στο ίδιο εδώλιο τους 16 επικεφαλής των ποδοσφαιρικών συνδέσμων, προσδιορίστηκε να γίνει στη μικρότερη αίθουσα που διαθέτουν τα δικαστήρια, όπου η χωρητικότητα της είναι πραγματικά σκανδαλώδης, για τέτοια υπόθεση.

Το πλέον επικίνδυνο είναι, η πιθανότητα, που θα πρέπει να θεωρείται βεβαιότητα, να καταφτάσουν στα δικαστήρια εκείνη την ημέρα, οπαδοί των ομάδων που δικάζονται, για συμπαράσταση στους κατηγορούμενους.

Οι ποδοσφαιρικοί σύνδεσμοι, που έχουν κατηγορούμενους τους επικεφαλής τους, είναι οι παρακάτω:

Λέσχη ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΦΙΛΩΝ της ΑΕΚ, με την επωνυμία «ΓΝΗΣΙΑ 21 - 1975», (στο Περιστέρι)
ΘΥΡΑ 7 Παράρτημα Καλλιθέας
Λέσχη φίλων Αθλητικού Σωματείου ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (στη Νέα Σμύρνη).
Σύνδεσμος Φιλάθλων της ΑΕΚ, με την επωνυμία "Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος - οι Φίλοι της ΑΕΚ περιοχής Πατησίων PATHSIA CLUB
Σ.Φ. ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ (παράρτημα) Περιοχής Πατησίων
Οπαδοί και Φίλαθλοι του Αθλητικού Σωματείου του Ηλυσιακού με την επωνυμία «Rude Boyz» (στα Ιλύσια)
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΩΝ
ΣΕΠΟΛΙΑ - ΚΟΛΩΝΟΣ του ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΕΚ ΓΝΗΣΙΑ ΘΥΡΑ 21 - 1975 (ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ 21 - 1982)
Σύνδεσμος Φιλάθλων Ολυμπιακού (περιοχή Ι. Δροσοπούλου)
Σύνδεσμος Οπαδών και Φιλάθλων του Αθλητικού Σωματείου ΑΕΚ με την επωνυμία «Λέσχη Οπαδών και Φιλάθλων ΑΕΚ, Γνήσια Θύρα 21- 1975 (Ορίτζιναλ 21 - 1982)».
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ) ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ
ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ
Σύνδεσμος Φιλάθλων του Ολυμπιακού «ΘΥΡΑ 7» (στην Ηλιούπολη)
Σ.Φ ΑΕΚ ΑΕΚ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
Σύνδεσμος Οπαδών και Φιλάθλων του Αθλητικού Σωματείου ΑΕΚ με την επωνυμία "Λέσχη Οπαδών και Φιλάθλων ΑΕΚ, Γνήσια Θύρα 21- 1975 (Ορίτζιναλ 21 - 1982). (στους Αγίους Αναργύρους).
Σύνδεσμος Φιλάθλων Παναθηναικού (στο Καματερό).