Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Στο πάρτι για τα 49, κάλεσε το μισό Χόλιγουντ – Κέρασε φαγητό, καραόκε και πόρτα στην πρώην του
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Όλα τα ξένα μέσα μιλούν για ένα «ξέφρενο» πάρτι. Εντάξει για ένα φαγητό βγήκαν και έφυγαν στις 4 τα ξημερώματα
Δεν ξέρω αν το κατάλαβες, αλλά ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο έγινε 49 χρονών. Και προφανώς ο διάσημος ηθοποιός διοργάνωσε πάρτι στο Μπέβερλι Χιλς στο ιταλικό εστιατόριο και αγαπημένο των celebrities, «Giorgio Baldi».
Εντάξει, δεν ήταν και τόσο ξέφρενο όσο θα περίμενες. Για ένα φαγητό τους έβγαλε, και απλώς έφυγαν στις 4 τα ξημερώματα - ένα τίποτα μπροστά σταα απλά Σαββατόβραδα της φοιτητικής σου ζωής.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Νέα Ζηλανδία: Έπαθε ανακοπή καρδιάς σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ και της έκοψαν κλήση για υπέρβαση ορίου
- Ολέθριο λάθος: Παντρεμένος χαρίζει δώρο που κέρδισε σε συνάδελφό του - Η γυναίκα του καταφτάνει
- Iστορικό αμερικανικό υποβρύχιο αναστηλώθηκε και αποκαλύφθηκε μια κρυφή σύνδεση με το 1945: «Το πιο εντυπωσιακό εύρημα μέχρι σήμερα»