Σοκαριστικό βίντεο δείχνει ιδιοκτήτη σκύλου να το βαράει επανειλημμένα στο κεφάλι με φτυάρι (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Σοκαριστικό βίντεο δείχνει ιδιοκτήτη σκύλου να το βαράει επανειλημμένα στο κεφάλι με φτυάρι (vid)
Σοκαριστικό είναι το βίντεο που κατέγραψε κάτοικος στο βόρειο Λονδίνο και δείχνει το γείτονα του να χτυπάει επανειλημμένα το σκύλο του στο κεφάλι με ένα φτυάρι. Η αστυνομία έδρασε γρήγορα και τον συνέλαβε.

Σε ένα βαθιά ενοχλητικό περιστατικό που κατέγραψε η κάμερα, ένας άνδρας βιντεοσκοπήθηκε να επιτίθεται βάναυσα σε έναν σκύλο με ένα φτυάρι στο βόρειο Λονδίνο, μια πράξη κακοποίησης που οδήγησε στη σύλληψή.

Το υλικό, το οποίο ήρθε στην επιφάνεια από το Pembury Estate, δείχνει τον άνδρα να χτυπά επανειλημμένα το ανυπεράσπιστο ζώο στο κεφάλι με ένα εργαλείο κηπουρικής. Η δύναμη των χτυπημάτων ήταν τέτοια που ο άνδρας σχεδόν έχασε την ισορροπία του, γεγονός που καταδεικνύει τη σοβαρότητα της επίθεσης στο αβοήθητο κατοικίδιο.

Ένας γείτονας, τρομοκρατημένος από τη σκηνή, κατάφερε να απαθανατίσει την άγρια πράξη σε βίντεο και αμέσως ειδοποίησε τις αρχές το πρωί της Τετάρτης. Η αστυνομία έδρασε γρήγορα, κατεβαίνοντας στην κατοικία. Αν και ο άνδρας δεν ήταν παρών όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, στη συνέχεια συνελήφθη.

Ο σκύλος, ο οποίος υπέστη τραύματα στο πρόσωπο κατά την επίθεση, νοσηλεύεται επί του παρόντος. Οι λεπτομέρειες της κατάστασής του και η φύση της θεραπείας του δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά το ζώο φέρεται να βρίσκεται υπό την προστασία των τοπικών υπηρεσιών.

Η υπόθεση αυτή αναδεικνύει ένα σοβαρό παράδειγμα κακοποίησης ζώων, ένα έγκλημα που συνεπάγεται όχι μόνο ηθική κατακραυγή αλλά και νομικές συνέπειες. Η γρήγορη αντίδραση της κοινότητας και η άμεση επέμβαση της αστυνομίας καταδεικνύουν τη στάση μηδενικής ανοχής απέναντι σε τέτοιου είδους βία.