Έκανε τρελές «σφήνες» πιάνοντας 225 χλμ με τη μηχανή του και κατέληξε με σπασίματα στο νοσοκομείο: «Πήρα το μάθημά μου (vid)

Έκανε τρελές «σφήνες» πιάνοντας 225 χλμ με τη μηχανή του και κατέληξε με σπασίματα στο νοσοκομείο: «Πήρα το μάθημά μου (vid)
Ξινές βγήκαν οι «μαγκιές» σε έναν οδηγό μοτοσικλέτας, ο οποίος αφού πήρε το μάθημά του έστειλε ένα μήνυμα.

Στη δημοσιότητα έχει έρθει ένα βίντεο από αυτοκινητόδρομο στη Φλόριντα των ΗΠΑ, με ένα τρομακτικό τροχαίο, με πρωταγωνιστή οδηγό μοτοσικλέτας, ο οποίος είχε πιάσει ταχύτητα 225 χιλιόμετρα.

Ο μοτοσικλετιστής που αυτοαποκαλείται «PC Street Demon», έχει φανατικούς θαυμαστές στο διαδίκτυο λόγω των βίντεο που ανεβάζει, με τις τρέλες που κάνει με τη μηχανή του.

Ωστόσο, το κοινό του είχε αρχίσει να ανησυχεί, καθώς για μεγάλο διάστημα δεν είχε δώσει σημάδια. Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος, βρισκόταν στο στάδιο ανάρρωσης έπειτα από το τρομακτικό τροχαίο που του κόστισε περισσότερα από 20 σπασμένα κόκαλα.

«Θα επιστρέψω κάποια μέρα στους δρόμους, αλλά όχι όπως παλιά. Η οδήγησή μου ήταν διασκεδαστική, αλλά θέλω να διασκεδάζω για πολλά χρόνια», είπε ο 27χρονος.

Στο βίντεο φαίνεται να κάνει «σφήνες» με το Honda CBR600RR έχοντας πιάσει αδιανόητες ταχύτητες. Η κάμερα που έχει πάνω του καταγράφει τα πάντα. Ωστόσο, προσπαθώντας να περάσει ανάμεσα από μία νταλίκα και ένα ΙΧ καρφώνεται πίσω από ένα φορτηγάκι.

Η σύγκρουση είναι σφοδρή και ο αναβάτης είναι κρεμασμένος μπροστά στο τιμόνι έχοντας χάσει τις αισθήσεις του. Κι ενώ η μοτοσικλέτα συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της, δέχεται ένα χτύπημα από την νταλίκα που μόλις είχε προσπεράσει. Του εγκλωβίζει το πόδι και στη συνέχεια ο οδηγός καταλήγει σε χαντάκι με γρασίδι.

«Το αποκαλώ ατύχημα, αλλά ήταν ξεκάθαρα δικό μου λάθος», λέει. «Ήμουν ριψοκίνδυνος και πλησίασα πολύ το φορτηγό. Πάτησε φρένο και με έπιασε πανικός, αλλά ήταν πολύ αργά. Ευτυχώς βγήκα ζωντανός και δεν έχασα κανένα άκρο», συνέχισε.

«Είκοσι κατάγματα στο πρόσωπο, σπασμένο χέρι σε δύο διαφορετικά σημεία, ρήξη πνεύμονα, σπασμένα πλευρά και δύο σπασμένοι δίσκοι της σπονδυλικής στήλης», πρόσθεσε.

Και τέλος έστειλε ένα μήνυμα σε όσους έβλεπαν τα βίντεό του με δέος. «Αν είσαι αναβάτης δες αυτό το βίντεο ως προειδοποίηση. Σε όλους μας αρέσει να οδηγούμε γρήγορα, αλλά πρέπει να το κάνουμε στον σωστό χρόνο και τόπο. Μην αφήσετε την αδρεναλίνη να σας κυριεύσει. Οδηγείτε με ασφάλεια. Πήρα μάθημα από το πάθημά μου».