Χαλασμός στη «Φάρμα»: «Θα τον αρχίσω στα μπουκέτα» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Χαλασμός στη «Φάρμα»: «Θα τον αρχίσω στα μπουκέτα» (vid)
Μεγάλη ένταση επικράτησε μετά το πρώτο συμβούλιο της εβδομάδας στη «Φάρμα».

Τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας έδωσαν οι δύο ομάδες στη «Φάρμα», στο επεισόδιο το βράδυ της Δευτέρας (16/10). Γαλάζια και πράσινη ομάδα κλήθηκαν να κόψουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα τους ξύλινους κορμούς που είχαν στηθεί στο πεδίο του αγωνίσματος.

Ωστόσο, στο συμβούλιο που ακολούθησε δεν έλειψαν οι εντάσεις και οι τόνοι ανέβηκαν. Αφορμή στάθηκε ένα περιστατικό που συνέβη μέσα στη βδομάδα στο ριάλιτι του Star και αφορούσε στο μάζεμα και το μοίρασμα των αβγών στο σπίτι.

«Θέλω να φύγω, δεν μπορώ. Θα τον αρχίσω στα μπουκέτα. Δεν μπορώ να κρατηθώ πια», ακούγεται να λέει ο Χρήστος για τον Γιώργο Γιαννούλα στον Σπύρο, ο οποίος προσπαθεί από την πλευρά του να τον ηρεμήσει.

«Εγώ με τον Γιαννούλα δεν μπορώ να συνεννοηθώ πλέον. Δεν μπορώ να το καταλάβω, δεν εκπέμπουμε στο ίδιο μήκος κύματος», τόνισε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Μέξης.

«Έξω από τον χορό χορεύουν όλοι. Μέσα όταν μπαίνεις, τι γίνεται; Ό,τι λέει δεν έχει καμία βάση, τίποτα. Του δόθηκε σήμερα η ευκαιρία για την παραμονή του, να μην πάει ατομικά να μονομαχήσει και νομίζω ότι δεν το κατάλαβε», δήλωσε στην προσωπική του συνέντευξη ο Γιώργος Γιαννούλας για τον συμπαίκτη του στη «Φάρμα».