Συγκλονισμένοι στην εκπομπή «Happy Day» από τον ξαφνικό θάνατο συνεργάτη τους (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Συγκλονισμένοι στην εκπομπή «Happy Day» από τον ξαφνικό θάνατο συνεργάτη τους (vid)
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η παρέα της «Happy Day» αποχαιρέτησαν συνεργάτη της εκπομπής που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Φορτισμένο ήταν το κλίμα στο «Happy Day» του ALPHA από την ξαφνική απώλεια του Παναγιώτη Σταματόπουλου, ο οποίος ήταν συνεργάτης της εκπομπής.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο τέλος της εκπομπής αποχαιρέτησε τον Παναγιώτη Σταματόπουλο λέγοντας: «Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν κι άλλα δάκρυα και επιλέξαμε να το κάνουμε προς το τέλος της εκπομπής. Για εμάς ήταν ένα σοκ ότι ξαφνικά ενημερωθήκαμε το πρωί πως έφυγε από τη ζωή, ένας δικός μας άνθρωπος, ένας άνθρωπος του Alpha. Ο Παναγιώτης Σταματόπουλος, ένας άνθρωπος που ίσως τον είχατε δει και μέσα από τα βιντεάκια του Μάνου, ένα πολύ αγαπημένο πλάσμα, ένας από τους μοντέρ της δικής μας εκπομπής».

Και συνέχισε: «Ένας άνθρωπος πάντα γλυκός και χαμογελαστός. Δυστυχώς αφήνει πίσω του δυο παιδιά και τη σύζυγό του. Τα λόγια είναι πολύ δύσκολα σε αυτές τις περιπτώσεις. Όταν έναν άνθρωπο τον συναντάς καθημερινά, χωρίς να ξέρεις ότι έχει κάποιο πρόβλημα, αιφνιδιάζεσαι και σοκάρεσαι. Αυτή τη στιγμή, η σκέψη μας, η αγάπη μας και η στήριξή μας είναι με την οικογένειά του, τα παιδιά του και τη Μαρία, τη σύζυγό του. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια. Καλό ταξίδι. Σίγουρα θα προσέχει τους ανθρώπους του από ψηλά πια».