Την Έφη Αχτσιόγλου υποστηρίζει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος: «Στον δεύτερο γύρο υπάρχει μόνο ένα σχέδιο»

Επιμέλεια: Newsroom
Την Έφη Αχτσιόγλου υποστηρίζει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος: «Στον δεύτερο γύρο υπάρχει μόνο ένα σχέδιο»
Την στήριξη του στην Έφη Αχτσιόγλου εκφράζει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ενόψει του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι δύο εκ των τριών «ηττημένων» του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ επέλεξαν ήδη στρατόπεδο. Σε αντίθεση με τον Νίκο Παππά που προτίμησε να στηρίξει τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έδωσε την ψήφο του στην Έφη Αχτσιόγλου.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μέσα από ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υποστηρίζει ότι στον δεύτερο γύρο της Κυριακής (24/9) υπάρχει μόνο ένα σχέδιο, ενώ στη συνέχεια αφήνει αιχμές για τον Στέφανο Κασσελάκη και τις δηλώσεις του.

Η ανάρτηση του

Την Κυριακή, κανονικά, τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είχαν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο σχέδια. Κανονικά. Αλλά αυτό που έχουμε μπροστά μας είναι τελικά μόνο ένα σχέδιο με αρχή, μέση και τέλος.

Σχέδιο που θα μπορούσε να συζητηθεί σε συνέδριο, όπου οι σύνεδροι θα μπορούσαν να προτείνουν αφαιρέσεις προσθέσεις ή τροποποιήσεις.
Και εκεί θα έβγαιναν οι αναγκαίες συνθέσεις.

Από την άλλη πλευρά, δεν έχουμε σχέδιο αλλά μια πρόταση: «ψηφίστε με γιατί μπορώ να κερδίσω, γιατί είμαι πετυχημένος, γιατί έχω προσόντα... εμπιστευτείτε με».
Δεν το λες και στρατηγική νίκης επί μιας σκληρής νεοφιλελεύθερης Δεξιάς, όπως εκφράζεται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.