Ηράκλειο: 26χρονος προσπάθησε να χρησιμοποιήσει την αστυνομία για να εκβιάσει επιχειρηματία

Την αστυνομία προσπάθησε να χρησιμοποιήσει ένας Βρετανός 26 ετών προκειμένου να εκβιάσει επιχειρηματία στην παραλιακή περιοχή Αμμουδάρα του δήμου Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 26χρονος επισκέφτηκε το μπαρ που διατηρεί ο 47χρονος επιχειρηματίας και την άλλη μέρα το πρωί κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου τον 27χρονο σερβιτόρο του μαγαζιού για εξύβριση και πρόκληση σωματικών βλαβών, αλλά και τον 47χρονο επιχειρηματία, ο όποιος, σύμφωνα με την καταγγελία του Βρετανού δεν έπραξε τα δέοντα.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τόσο το σερβιτόρο όσο και τον επιχειρηματία, ωστόσο όπως είπε ο 47χρονος στους αστυνομικούς, ο Βρετανός του έστελνε απειλητικά μηνύματα στο messenger απαιτώντας του 5.000 ευρώ προκειμένου να αποσύρει την καταγγελία.
Έτσι οι αστυνομικοί προσημείωσαν το ποσό των 1.500 ευρώ και μετά από ραντεβού που κλείστηκε ανάμεσα σε επιχειρηματία και Βρετανό, οι αστυνομικοί επενέβησαν και συνέλαβαν τον 26χρονο, μόλις παρέλαβε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Νέος κόσμος: «Τον βαρούσαν με κανάτες, τον είχαν βάλει κάτω και τον πατούσαν» λέει ο πατέρας του οπαδού του Παναθηναϊκού που δέχθηκε άγρια επίθεση
- Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τις συλλήψεις έξω από ΟΑΚΑ και «Γ. Καραϊσκάκης»
- Ήρωας ταξιτζής στη Λάρισα κυνήγησε και ακινητοποίησε τσαντάκια: «Δε το σκέφτηκα ούτε στιγμή»