Οργισμένος ηλικιωμένος στα Τρίκαλα καταγγέλλει ότι πήγε ειδικός για να βγάλει τα νεκρά ζώα αλλά έφυγε λόγω... δυσοσμίας (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Οργισμένος ηλικιωμένος στα Τρίκαλα καταγγέλλει ότι πήγε ειδικός για να βγάλει τα νεκρά ζώα αλλά έφυγε λόγω... δυσοσμίας (vid)
Σοβαρές καταγγελίες κατοίκου από τα Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων, όταν ειδικός έφυγε δίχως να απομακρύνει νεκρά ζώα λόγω της δυσοσμίας.

Τα Μεγάλα Καλύβια έχουν υποστεί βιβλική καταστροφή από την κακοκαιρία Daniel και απέχουν ελάχιστα χιλιόμετρα από την πόλη των Τρικάλων. Οι κάτοικοι του χωριού είναι αγανακτησμένοι γιατί οι αρμόδιοι φορείς δεν έχουν δώσει λύση στο μεγαλύτερο πρόβλημα που είναι το ζήτημα της συλλογής και αποτέφρωσης των νεκρών ζώων.

Ο κ. Βασίλης κάτοικος του χωριού έχασε όλα του τα πρόβατα και καταγγέλλει στο STAR την αδιαφορία των αρχών για ένα τόσο σημαντικό θέμα υγείας. «Εδώ υπάρχει μια μεγάλη υγειονομική βόμβα για το χωριό μας! Ήρθε ειδικός για να βγάλει τα νεκρά πρόβατα, όμως τελικά δεν τα έβγαλε. Έφυγε γιατί δεν μπορούσε να αντέξει τη δυσοσμία».

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του, ο κ. Βασίλης απάντησε: «Δεν ξέρω τι θα γίνει, σηκώνω τα χέρια ψηλά. Πρώτα θα πεθάνουμε εμείς και μετά οι άλλοι. Αυτή τη στιγμή έχουν περάσει πέντε μέρες. Ξεκινάμε από τον πρόεδρο, πάμε στον δήμαρχο και μετά στον περιφερειάρχη και μετά στο κράτος. Όλοι είναι ανύπαρκτοι! Εξαφανισμένος ο δήμος, εξαφανισμένος και ο περιφερειάρχης που βγήκε με 50.000 ψήφους. Δεν υπάρχει τίποτα. Μηδέν όλα».