Απίστευτες εικόνες από εγκλωβισμένους ηλικιωμένους: Τα νερά βάζουν στα σπίτια και φίδια

Επιμέλεια: Newsroom
Απίστευτες εικόνες από εγκλωβισμένους ηλικιωμένους: Τα νερά βάζουν στα σπίτια και φίδια
Δραματική έκκληση για βοήθεια κάνει μια κάτοικος της Καρδίτσας, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει ότι μέχρι και φίδια έχουν κάνει την εμφάνιση τους λόγω της υπερχείλισης.

Δραματική έκκληση για τη βοήθεια 14 εγκλωβισμένων, εκ των οποίων οι περισσότεροι είναι ηλικιωμένοι με προβλήματα υγείας, απευθύνει μια κάτοικος από τη Μαραθέα Καρδίτσας.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι βρίσκεται εγκλωβισμένη μαζί με άλλα δεκατέσσερα άτομα εκ των οποίων τα δέκα είναι ηλικιωμένα με άνοια ή χειρουργημένα ή με κινητικά προβλήματα:

«Θέλαμε να βοηθήσουμε την κατάσταση χθες το βράδυ και τους συγκεντρώσαμε στον πρώτο όροφο κενής κατοικίας που είχαμε τα κλειδιά. Από το πρωί ζητάμε απεγνωσμένα τη μετακίνησή τους σε ένα ασφαλές μέρος, όμως ανταπόκριση δε βρίσκουμε… Οι ηλικιωμένοι είναι από χθες το βράδυ χωρίς μια μπουκιά ψωμί , χωρίς να έχουν πού να ξεκουραστούν λίγο , άυπνοι και ταλαιπωρημένοι… Ταυτόχρονα τα νερά προχωράνε με γρήγορο ρυθμό προς τον όροφο και μαζί με τα νερά και φίδια…».

Η γυναίκα στην ανάρτησή περιγράφει την κάπως την αγανάκτηση της λέγοντας πως κανείς δεν έχει έρθει να τους βοηθήσει και τονίζει πως εκτός από την πλημμύρα κινδυνεύουν και από την παρουσία φιδιών.