Απασφάλισε η Τζίμα για το Blue Horizon: «Κάποιοι λένε ψέματα ακόμα και αυτήν την ώρα»

Επιμέλεια: Newsroom
Απασφάλισε η Τζίμα για το Blue Horizon: «Κάποιοι λένε ψέματα ακόμα και αυτήν την ώρα»
Έξαλλη έγινε η Ράνια Τζίμα με τα όσα τραγικά συνέβησαν στον Πειραιά αλλά και για το γεγονός ότι «κάποιοι λένε ψέματα ακόμα και αυτήν την ώρα».

Η Ράνια Τζίμα ξέσπασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega για την απαράδεκτη εικόνα που αποτυπώνεται και τις συνθήκες διάλυσης της χώρας. Κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Κατερίνας Νώνστα, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Είναι πολύ περίεργα πράγματα. Ο υπουργός Ναυτιλίας «δίνει» ουσιαστικά το κεντρικό λιμεναρχείο, αλλά οι δικές σου πληροφορίες είναι διαφορετικές».

Με την ίδια ένταση συνέχισε: «Οι πηγές του ρεπορτάζ λένε, άνθρωποι από το ευρύτερο περιβάλλον ότι κάποιοι λένε ψέματα ακόμα και αυτήν την ώρα στον υπουργό, ο οποίος βγαίνει και κάνει δημόσιες δηλώσεις για αυτό το συμβάν… Αυτή πάντως είναι εικόνα απόλυτης διάλυσης, απολύτως απαράδεκτη. Ένα βίντεο που βλέπουμε καθαρά ότι δεν υπάρχει λιμενικός, ένας υπουργός που λέει εμένα με ενημέρωσαν ότι υπάρχει και προσέτρεξα, αλλά δεν βλέπω ούτε εγώ, πηγές του υπουργείου που λένε ότι κάποιοι λένε ψέματα στον υπουργό και κάποιοι λιμενικοί που θα έπρεπε να είναι στη θέση τους, αλλά δεν είναι. Δεν ξέρει και κανείς που είναι».

«Επιμένουμε σε αυτό γιατί αν υπήρχαν αυτοί θα μπορέσουν να είχαν παρέμβει και να είχαν σώσει τον άνθρωπο» είπε στο τέλος.