Κύπρος: Κρατούμενος με βραχιολάκι ανάμεσα στους συλληφθέντες των άγριων επεισοδίων στη Λεμεσό

Επιμέλεια: Newsroom
Κύπρος: Κρατούμενος με βραχιολάκι ανάμεσα στους συλληφθέντες των άγριων επεισοδίων στη Λεμεσό
Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας σε σχέση με τα επεισόδια που σημειώθηκαν από ακροδεξιούς στην Λεμεσό στη πορεία διαμαρτυρίας για το μεταναστευτικό.

Άγρια επεισόδια με δακρυγόνα, κροτίδες, φωτιές και επιθέσεις εναντίον μεταναστών και δημοσιογράφων, συνέβησαν στην πορεία διαμαρτυρίας για το μεταναστευτικό, που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής(01/09) στη Λεμεσό της Κύπρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του philenews, ακροδεξιοί επιτέθηκαν σε τουλάχιστον πέντε μετανάστες, με την Αστυνομία να κάνει ρίψη κροτίδων, ενώ αργότερα οι ίδιοι επιτέθηκαν και σε δημοσιογράφους.

Στη συνέχεια, διαδηλωτές έριξαν κροτίδες και μολότοφ στο δρόμο και πάνω σε αυτοκίνητα, ενώ έγινε και χρήση δακρυγόνων από τις αρχές.

Η αστυνομία συνέλαβε 13 άτομα. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ένας κρατούμενος με βραχιολάκι.

Σύμφωνα με το Τμήμα Φυλακών διατάχθηκε διοικητική έρευνα σε σχέση με την υπόθεση κατάδικου που εκτίει ποινή με καθεστώς ηλεκτρονικής παρακολούθησης και ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα στους συλληφθέντες για τα επεισόδια στη Λεμεσό.

Πηγή: philenews.com