Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Από τον στίβο του αθλητισμού στο στίβο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Από τον στίβο του αθλητισμού στο στίβο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με το συνδυασμό του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά, αποφασισμένοι για νέους αγώνες, τόσο για τη νίκη στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές όσο και για την επόμενη μέρα της Αττικής.
Ολυμπιονίκες και Πρωταθλητές του στίβου, διεθνείς ποδοσφαιριστές και καλαθοσφαιριστές, πρόσωπα που έμαθαν στη ζωή τους να αγωνίζονται με συνέπεια και επιμονή και να κερδίζουν μάχες που σηκώνουν τη χώρα μας ψηλά ενώνουν τις δυνάμεις τους για να πάει η Αττική πιο μπροστά.
Ανάμεσά τους ο Παραολυμπιονίκης Νίκος Παπαγγελής, οι Ολυμπιονίκες της υδατοσφαίρισης Σταυρούλα Αντωνάκου και Βούλα Κοζομπόλη, ο Ολυμπιονίκης στην ελληνο-ρωμαϊκή πάλη Πέτρος Γαλακτόπουλος, ο Πρωταθλητής kick boxing Μιχάλης Ζαμπίδης η Πρωταθλήτρια στίβου Έρρικα Πρεζεράκου, οι πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές Νίκος Σαργκάνης, Νίκος Καρούλιας και Βασίλης Κωνσταντίνου.
Είναι ακόμη η Πρωταθλήτρια ενόργανης γυμναστικής και σύζυγος του «βασιλιά των κρίκων» Λευτέρη Πετρούνια, Βασιλική Μιλλούση, ο διεθνής καλαθοσφαιριστής Σοφοκλής Σχορτσανίτης, η Πρωταθλήτρια καράτε Μαίρη Ρηγάτου. Μετέχουν επίσης ο διεθνής διαιτητής καλαθοσφαίρισης Νίκος Ζαβλανός, η πρωταθλήτρια beach volley Βάσω Καραντάσιου, καθώς και ο πρώην αθλητής στίβου Άγγελος Παυλακάκης.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Αποχώρησε από εκπρόσωπος της «Ελπίδας» της Μαρίας Καρυστιανού ο Θανάσης Αυγερινός: Αιχμές για «παράλληλο» γραφείο Τύπου
- Το δις εξαμαρτείν του Κυριαζίδη, οι γαλάζιοι που μπέρδεψαν τις γραμμές και ο Κακλαμάνης που θέλει το Επικρατείας
- Η ευαισθησία του Λιβάνιου για τους εκπαιδευτικούς, το μπλέξιμο με τα σκουπίδια και ο 33ος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ