Αδερφός Μιχάλη: «Δεν ήταν ραντεβού, θέλω να μάθω ποιος τον σκότωσε»

Newsroom
Αδερφός Μιχάλη: «Δεν ήταν ραντεβού, θέλω να μάθω ποιος τον σκότωσε»
Ο ετεροθαλής αδερφός του Μιχάλη μίλησε για τον αδικοχαμένο οπαδό της ΑΕΚ, ζήτησε δικαιοσύνη και ξεκαθαρίζει ότι δεν υπήρχε κανένα ραντεβού μεταξύ χούλιγκαν.

Ο Γιώργος Ζερβογιώργης, ετεροθαλής αδερφός του Μιχάλη Κατσούρη, που δολοφονήθηκε πριν από δύο εβδομάδες στη Νέα Φιλαδέλφεια μίλησε στην εκπομπή «Δίκη στο OPEN» και τον Κυριάκο Θωμαΐδη και τόνισε πως το μόνο που θέλει είναι να μάθει ποιος δολοφόνησε τον αδερφό του.

Δίπλα του στο στούντιο ήταν και η σύζυγός του, Πόπη Βαλαβάνη, η οποία εξήγησε ότι «υπήρχε επιδρομή τάγματος, δεν ήταν ραντεβού αυτό».

«Η μητέρα μου έχει πάθει σοκ, είχαμε πάλι θέματα με την καρδιά της. Εγώ είμαι φίλος του Παναθηναϊκού. Ο Μιχάλης την αγαπούσε την ΑΕΚ. Είχε τη δουλειά του την πρωινή και το απόγευμα πήγαινε για έναν καφέ στη Νέα Φιλαδέλφεια με τους φίλους του. Ούτε χούλιγκαν είναι ούτε τίποτα από όσα τον παρουσιάζουν. Έχουμε 15 χρόνια διαφορά. Του έκανα και πλάκα, επειδή είμαι Παναθηναϊκός, αλλά ποτέ δεν μου είχε πει ”γίνε ΑΕΚ”» είπε στην αρχή.

Τα όσα τραγικά συνέβησαν εκείνο το μοιραίο βράδυ στον Ερυθρό Σταυρό περιέγραψε στη συνέχεια ο Γιώργος Ζερβογιώργης και η σύζυγος του: «Δεν το πιστεύαμε. Ήταν ένα σοκ, ήμασταν διακοπές. Ελπίζαμε ότι έχει γίνει λάθος, πιστεύαμε ότι θα έχει γίνει. Φτάσαμε στον Ερυθρό Σταυρό και ελπίζαμε να έχει γίνει λάθος, γιατί έπρεπε ο Γιώργος να αναγνωρίσει τον Μιχάλη» είπε η Πόπη Βαλαβάνη και συνέχισε ο αδερφός του Μιχάλη: «Ήταν και η μητέρα μου εκεί. Την είχαμε τραβήξει και καθόταν έξω και πήγα εγώ και μίλησα με τους γιατρούς, που μου είπαν ότι το άτομο, που είχαν μέσα, δεν ζει και ότι πρέπει να κάνω αναγνώριση. Ήταν ο Μιχάλης. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο για ραντεβού. Πήγε το μεσημέρι έφαγε στο σπίτι και είπε στη μάνα μας ότι πάει για έναν καφέ στη Φιλαδέλφεια....Από το νοσοκομείο μας είπαν ότι πέθανε από βαθύ τραύμα από μαχαίρι. Για εμάς σταμάτησε ο χρόνος. Θέλω να μάθω ποιος τον σκότωσε».