Επιβάτης βρήκε τον τρόπο να μετατρέψεις μια οικονομική θέση σε σε VIP χωρίς να μετακινηθεί: «Αυτό είναι πραγματικά ιδιοφυές» (vid)

Newsroom
Επιβάτης βρήκε τον τρόπο να μετατρέψεις μια οικονομική θέση σε σε VIP χωρίς να μετακινηθεί: «Αυτό είναι πραγματικά ιδιοφυές» (vid)
Μια τρελή ιδέα φαίνεται να έχει διχάσει να τον κόσμο του TikTok.

Θέλατε ποτέ να έχετε τη μεταχείριση VIP σε μια πτήση χωρίς να πληρώσετε μια μικρή περιουσία γι' αυτό; Λοιπόν, μην ψάχνετε άλλο, καθώς ένας επιβάτης βρήκε έναν "τρελό" τρόπο για να μετατρέψει την οικονομική του θέση σε VIP χωρίς καν να μετακινηθεί.

Η απίστευτη ιδέα έχει κάνει τώρα το γύρο του TikTok, αλλά έκτοτε φαίνεται να έχει διχάσει το διαδίκτυο στη μέση, με τους μισούς να την χαιρετίζουν ως "φοβερή" και τους άλλους μισούς να έχουν σαφώς αμφιβολίες για τη νομιμότητά της.

@vashak27 When you take social distancing to the next level at 30,000 feet 😂✈️ #HighFlyer #AirplaneMode #FlightFails #SocialDistancing #EconomyClassLuxury #TravelTikTok #FunnyMoments #Airlines #PlaneLife #Trending #Viral ♬ original sound - Giga Vashakidze

Το σύντομο κλιπ δείχνει έναν επιβάτη ο οποίος φαίνεται να έχει διαμορφώσει ένα ιδιωτικό μικρό θάλαμο στην πτήση, στερεώνοντας μια κουβέρτα στο υποβραχιόνιο του διαδρόμου.

Η αφηγηματική φωνή ακούγεται να λέει: «Έπιασα τον γείτονά μου να μετατρέπει την οικονομική θέση σε τμήμα VIP. Το έχει βιώσει κανείς άλλος αυτό στην πτήση του;»

Το βίντεο στο TikTok έχει έκτοτε συγκεντρώσει πάνω από μισό εκατομμύριο προβολές με εκατοντάδες σχόλια.

Πολλοί έμειναν έκπληκτοι από την ιδέα, με έναν χρήστη του TikTok να γράφει: «Omg αυτό είναι πραγματικά ιδιοφυές!»

Άλλοι, ωστόσο, ανησυχούσαν πολύ περισσότερο για το αν όντως επιτρεπόταν αυτό με ένα χρήστη να γράφει: «Για λόγους ασφαλείας δεν μπορώ να φανταστώ ότι αυτό επιτρέπεται».