Release Athens 2023: Οι Στέρεο Νόβα θα μας ταξιδέψουν όπου αυτοί πιστεύουν

Release Athens 2023: Οι Στέρεο Νόβα θα μας ταξιδέψουν όπου αυτοί πιστεύουν
«Σάββατο απόγευμα σε μια πλατεία» το Release Athens 2023, φρόντισε για ένα μοναδικό, ανατρεπτικό πάρτι με Στέρεο Νόβα, Leftfield, Boy Harsher και Marva Von Theo.

Από τις ελληνικές μπάντες που έχουν διαμορφώσει την εγχώρια μουσική και έχουν στιγματίσει τους χιλιάδες φανατικούς φίλους τους, οι Στέρεο Νόβα ήταν και παραμένουν κορυφαίο εμβληματικό συγκρότημα. Η επιδραστικότητά τους στο είδος αλλά και οι στίχοι που πληγώνουν, ταξιδεύουν, μας κάνουν να ερωτευόμαστε τη ζωή με τις δυσκολίες της, θα ηχήσουν στην Πλατεία Νερού που θα έχει προετοιμαστεί κατάλληλα με τους βρετανούς Leftfield, τους ασταμάτητους Boy Harsher και τους dreamers Marva Von Theo.

Η βραδιά αναμένεται εκτός από... ηλεκτρονική και άκρως ξεσηκωτική. Τα εμβληματικά ονόματα άλλωστε του line up θα φροντίσουν για αυτό. Ο σύγχρονος ρεαλισμός των Στέρεο Νόβα, θα είναι το ιδανικό κλείσιμο για το πάρτι που θα προηγηθεί με τις παλιές επιτυχίες αλλά και το ολοκαίνουργιο «Ίριδα», να αιωρούνται από τη σκηνή του Κωνσταντίνου Β. και του Μιχάλη Δ.

stereonova

Οι Leftfield που θα μας βάλουν για τα καλά στο κλίμα με δυναμικό electronic dance set, με πολλά χιλιόμετρα στην ηλεκτρονική σκηνή και συνεργασίες με μεγαθήρια όπως οι Primal Scream (που επίσης έρχονται για το Release Athens 2023, με τους Prodigy - εισιτήρια εδώ), έρχονται για πρώτη φορά στη χώρα μας. Ο ύμνος τους "Release the Pressure" αλλά και κορυφαία hit όπως το "Open Up" και το "Original", είναι μόνο λίγες από τις στιγμές που θα μας χαρίσουν.

leftfield

Νωρίτερα, το δίδυμο των Boy Harsher σε μία πολυαναμενόμενη φεστιβαλική εμφάνιση στη χώρα μας, θα δώσουν το δικό τους dark-wave ρυθμό δίνοντας το σήμα για μία ακόμη μουσική περιπέτεια στην Πλατεία Νερού.

Εισιτήρια - Πληροφορίες:
https://www.releaseathens.gr/