Τραγικό περιστατικό στην Πρέβεζα: Πέθανε σε καρότσα αγροτικού στον δρόμο για το Κέντρο Υγείας

Τραγικό περιστατικό στην Πρέβεζα: Πέθανε σε καρότσα αγροτικού στον δρόμο για το Κέντρο Υγείας
Με τραγικό τρόπο έχασε τη ζωή του ένας άνδρας στην περιοχή του Φαναρίου στην Πρέβεζα καθώς άφησε την τελευταία του πνοή σε καρότσα αγροτικού.

Ένας ακόμα άνθρωπος έχασε τη ζωή του λόγω καθυστέρησης ασθενοφόρου. Τον ρόλο του ασθενοφόρου (για μια ακόμα φορά) έπαιξε μια καρότσα αγροτικού!

Το τραγικό περιστατικό συνέβη την περασμένη Πέμπτη (6/7) στο χωριό Σταυροχώρι στην Πρέβεζα όπου ο άτυχος άνδρας καθώς οδηγούσε, αισθάνθηκε αδιαθεσία, έκανε στην άκρη το αυτοκίνητο του και έχασε τις αισθήσεις του.

Όπως αναφέρει το kanalakinews.gr, η ανταπόκριση του ασθενοφόρου ήταν άμεση στην κλήση για τον άτυχο 65χρονο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΕΚΑΒ Πρέβεζας ενημέρωσε το Κέντρο Υγείας Καναλακίου να ξεκινήσει με το ασθενοφόρο του για να πάει επειγόντως στον 65χρονο.

Η κλήση έγινε στις 20.24 και το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας ξεκίνησε άμεσα και συναντήθηκε στις 20.30 στον δρόμο με το αγροτικό που μετέφερε τον 65χρονο. Οι διασώστες και οι γιατροί προσπάθησαν για αρκετή ώρα να επαναφέρουν τον άνδρα στη ζωή, χωρίς ωστόσο να το καταφέρουν.