Παίκτης στο First Dates: «Δεν έκανα coming out, δεν το έχω πει γιατί απλά δεν θέλω να το λέω» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Παίκτης στο First Dates: «Δεν έκανα coming out, δεν το έχω πει γιατί απλά δεν θέλω να το λέω» (vid)
Ο Αλέξανδρος αποκάλυψε στον Ανδρέα στο First Dates πως δεν έχει κάνει coming out στους γονείς του, καθώς πρόκειται για κάτι φυσιολογικό που δεν χρειάζεται να το συζητάει.

Ο Ανδρέας από την Πάτρα και ο Αλέξανδρος από την Ορεστιάδα βρέθηκαν στο νέο επεισόδιο του First Dates προκειμένου να αναζητήσουν τον έρωτα και την αγάπη.

Μετά το πρώτο καλωσόρισμα από την οικοδέσποινα του ριάλιτι της αγάπης του STAR, Ζενεβιέβ Μαζαρί προχώρησαν στην πρώτη τους συζήτηση.


Ο Αλέξανδρος έχοντας εξομολογηθεί, λίγο νωρίτερα στην κάμερα του First Dates, πως ο Ανδρέας δεν είναι και τόσο ο τύπος του, θέλησε να του εκμυστηρευτεί κάποια πιο προσωπικά του θέματα όσο απολάμβαναν το πρώτο τους ποτό. «Εγώ έχω μεγαλώσει σε επαρχία οπότε ήταν δύσκολα τα πράγματα. Πολύ επαρχία, πιο βουκολικά πεθαίνεις. Μεγάλωσα στην Ορεστιάδα που είναι στον Έβρο πάνω» τόνισε, αρχικά, ο Αλέξανδρος.

«Προσωπικά έχω αυτοπεποίθηση, δεν με ενοχλεί τόσο τι θα πούνε» παραδέχθηκε, εν συνεχεία, ο 21χρονος παίκτης του First Dates απευθυνόμενος στο υποψήφιο ταίρι του. Την σκυτάλη πήρε ο 26χρονος Ανδρέας ο οποίος, με όσα είπε με ειλικρίνεια, απελευθέρωσε ακόμα περισσότερο τον Αλέξανδρο.

«Εγώ ακόμα δουλεύω πάνω σε αυτό. Ιδανικά θα ήθελα να μην με ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων. Έχω μεγαλώσει και με έναν τέτοιο τρόπο όπου άμα δεν μπορούσες να μπεις στα κριτήρια και στα κουτάκια τα οποία θα ήθελαν να δουν οι άλλοι εσένα, θα είχες θέμα. Οπότε κατά κάποιο τρόπο καταπίεζα λίγο τις ανάγκες μου, τον τρόπο έκφρασης μου από το ντύσιμο ως τον τρόπο που μιλούσα και τα ενδιαφέροντα μου για να μπορέσω να είμαι λίγο πιο «διακριτικός». Εντάξει, τώρα, βλακείες. Όταν όμως ήμουν πιο μικρός είχα και εγώ τέτοιου είδους προβληματισμούς. Θεωρώ ότι ένα average άτομο που είναι queer στην Ελλάδα έχει παρόμοια εμπειρία στο συγκεκριμένο κομμάτι», ανέφερε.

«Ταυτίζομαι φουλ με αυτό και γω! Η αλήθεια είναι ότι εμένα πιο πολύ με περιόριζε η οικογένεια μου παρά το τι θα πει η κοινωνία. Πιο πολύ η μαμά μου, όχι τόσο ο μπαμπάς μου αλλά εντάξει. Σε όποιον το λέω αυτό, τους κάνει εντύπωση αλλά εντάξει. Εγώ δεν έκανα coming out σε κανέναν, δηλαδή δεν το έχω πει. Δεν το έχω πει, όχι γιατί φοβάμαι, απλά δεν θέλω να το πω γιατί δεν είναι κάτι που θέλω να το λέω, παραδέχθηκε ο νεαρός παίκτης του First Dates.

«Από τότε που έφυγα από την Ορεστιάδα δεν βιώνω καθόλου μπούλινγκ. Με δέχονται οι άνθρωποι όπως είμαι, αγκαλιάζουν την διαφορετικότητα μου, ακόμα και τα στρέιτ άτομα, άντρες και γυναίκες. Να πω την αλήθεια με σοκάρει γιατί στην Ορεστιάδα, το να μεγαλώνεις σε μια επαρχία που και η οικογένεια σου και η κοινωνία δεν το δέχεται, είσαι λίγο πιο εγκρατής στις εκφράσεις σου» συμπλήρωσε ο Αλέξανδρος.