Στο νοσοκομείο ο Μπαλάσκας: «Έπαψα να έχω δεξί χέρι, ήταν ένα κρεμασμένο κομμάτι κρέας πάνω στο σώμα μου»

Στο νοσοκομείο ο Μπαλάσκας: «Έπαψα να έχω δεξί χέρι, ήταν ένα κρεμασμένο κομμάτι κρέας πάνω στο σώμα μου»
Σε τροχαίο ενεπλάκη ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας και οδηγήθηκε στο χειρρουργείο για επέμβαση.

Απαντήσεις για το πως συνέβη το σοβαρό τροχαίο που είχε με τη μηχανή του κοντά στο ΚΑΤ, έδωσε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Ο συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας έχασε τον έλεγχο του οχήματός του στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύγκρουση με διερχόμενο ΙΧ, που είχε παραβιάσει τον κόκκινο φωτεινό σηματοδότη.

«Μία κοπέλα πέρασε με το ΙΧ της το Stop, «πλακωθήκαμε» στα φρένα κι εγώ κι αυτή, για να αποφύγω τη σφοδρή σύγκρουση μαζί της. Η μηχανή μου εξετράπη της πορείας της και έσκασα στο οδόστρωμα με τον δεξί μου ώμο, με αποτέλεσμα να πάθω πολύ σοβαρή ζημιά», περιγράφει ο Σταύρος Μπαλάσκας σε τηλεφωνική του σύνδεση στη Super Κατερίνα.

«Κόπηκε ο υπερακάνθιος, κόπηκε ο τένοντας, κόπηκε ο υποπλάτιος. Με τα πολλά και τα λίγα ήρθα στο ΚΑΤ. Τρόμαξα πολύ και φοβήθηκα, γιατί ξαφνικά έπαψα να έχω δεξί χέρι, δεν κινούταν. Ήταν ένα κρεμασμένο κομμάτι κρέας πάνω στο σώμα μου, είχε κοπεί οτιδήποτε το στήριζε», συνεχίζει ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ και σοκάρει.

Στη συνέχεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας, ο Σταύρος Μπαλάσκας θέλησε να ευχαριστήσει το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου για την εξαιρετική του περίθαλψη, αποκαλύπτοντας πως το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε διήρκησε συνολικά 2μιση ώρες και πως θα πρέπει να διατηρεί το χέρι του δεμένο για τρεις μήνες.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα είχε αναρτήσει μια φωτογραφία με το σχόλιο: «Όλα ΚΑΤ ευχήν», με τους διαδικτυακούς του φίλους να στέλνουν τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση.