Έκλεψε 35.000 ευρώ από τη γειτόνισσά του και τα «επένδυσε» στον τζόγο και σε αυτοκίνητο (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Έκλεψε 35.000 ευρώ από τη γειτόνισσά του και τα «επένδυσε» στον τζόγο και σε αυτοκίνητο (vid)
Νεαρός έκλεψε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό μέσα στην οικία της γειτόνισσάς του και τα... επένδυσε στον τζόγο.

Μια ασυνήθιστη υπόθεσης διάρρηξης στο σπίτι μιας γυναίκας διαλεύκανε το Τμήμα Ασφάλειας Ωρωπού που συνέλαβε έναν 22χρονο, ο οποίος είχε την πληροφόρηση ότι η γειτόνισσά του διατηρούσε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό μέσα στην οικία της.

Μετά από έρευνες η αστυνομία τον εντόπισε και προχώρησε στην ανεύρεση μέρους των κλοπιμαίων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο άνδρας μπήκε στο σπίτι από την μπαλκονόπορτα της οικίας, βρήκε τη βαλίτσα όπου ήταν κρυμμένα τα 35.000 ευρώ και τα απέσπασε. Ο ίδιος προκειμένου να μην κινήσει υποψίες πήγε σε ένα κοντινό δάσος και έκρυψε στο έδαφος τα χρήματα κάτω από οικοδομικά υλικά.

Ο 22χρονος μετά την κλοπή αγόρασε ένα αυτοκίνητο έναντι 7.000 ευρώ, επένδυσε κάποια χρήματα στον τζόγο, κάποια άλλα μικροαντικείμενα ενώ κατέθεσε και 2.000 ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό. Ωστόσο, στάθηκε άτυχος καθώς οι κάμερες ασφαλείας τον είχαν καταγράψει. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ωρωπού τον εντόπισαν, του πέρασαν χειροπέδες, τον οδήγησαν στο σημείο και τον ανάγκασαν να ξεθάψει τα χρήματα τα οποία είχε κρύψει.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τη βαλίτσα με το υπόλοιπο ποσό που πλησίαζε τα 23.000 ευρώ και έδωσαν στη δημοσιότητα το βίντεο ντοκουμέντο με υλικό από την ανεύρευση των κλοπιμαίων.