Χαμός με Γεωργιάδη και Λοβέρδο: «Αν θέλετε το κάνουμε ροντέο», «Όχι σε μένα απειλές» (vid)

Χαμός με Γεωργιάδη και Λοβέρδο: «Αν θέλετε το κάνουμε ροντέο», «Όχι σε μένα απειλές» (vid)
«Άναψε» ο διάλογος ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη, τον Ανδρέα Λοβέρδο και τον Σωκράτη Φάμελλο.

Έντονη αντιπαράθεση υπήρξε στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» του Action 24 μεταξύ των πολιτικών καλεσμένων, με αφορμή την υπολειτουργία του Ε.Σ.Υ. Στο πλατό της εκπομπής βρέθηκαν οι Άδωνις Γεωργιάδης, Ανδρέας Λοβέρδος και Σωκράτης Φάμελλος.

Αφορμή στάθηκαν τα περιστατικά με την 63χρονη στην Κω που πέθανε σε καρότσα αγροτικού και της 19χρονης εγκύου στη Νέα Μάκρη που είχε την ίδια κατάληξη επειδή καθυστέρησε το ασθενοφόρο.

Μιλώντας για τα προβλήματα στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας πρώτα έπρεπε να φτιάξει την οικονομία και μετά την Υγεία. Κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του Σωκράτη Φάμελλου, ο οποίος τόνισε ότι αυτή η ανάγνωση είναι απάνθρωπη.

Μάλιστα, όταν ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015 έδωσε βάρος την πρόσβαση των ανασφάλιστων στην υγεία, ο Άδωνις Γεωργιάδης αντέδρασε λέγοντας ότι αυτό έγινε στην δική του θητεία.

Τότε ξέσπασε μια έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στους καλεσμένους, με τον Ανδρέα Λοβέρδο να ζητά από τους παρουσιαστές να συντονίσουν την κουβέντα, λέγοντας: «Αν θέλετε να το κάνουμε ροντέο, θα το κάνουμε. Και είμαι και πολύ πρόθυμος. Ή θα μιλήσουμε και οι τρεις ή δεν θα μιλήσει κανένας».

Τότε τον λόγο πήρε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος είπε σε έντονο ύφος: «Μη μου λέτε εμένα απειλές ότι δεν θα μιλήσει κανένας! Άμα καπηλεύονται τη θητεία μου, δεν θα μιλήσει κανένας!».