Συνελήφθη γνωστός επιχειρηματίας για παράνομο πάρτι στη Μύκονο: Βρέθηκαν ναρκωτικά μέσα σε κλιματιστικά (vid)

Συνελήφθη γνωστός επιχειρηματίας για παράνομο πάρτι στη Μύκονο: Βρέθηκαν ναρκωτικά μέσα σε κλιματιστικά (vid)
Στη σύλληψη ενός γνωστού επιχειρηματία και εννέα ακόμα ατόμων για παράνομο πάρτι με ναρκωτικά στη Μύκονο, προχώρησε η αστυνομία.

Συνελήφθη από την αστυνομία γνωστός επιχειρηματίας για παράνομο πάρτι στη βίλα του στη Μύκονο, μαζί με εννέα ακόμα, τον υπεύθυνο του χώρου και άλλους οκτώ εργαζόμενους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο επιχειρηματίας είχε διοργανώσει το πάρτι σε βίλα αλλά δεν τηρούσε την κείμενη νομοθεσία. Όλες οι συνεννοήσεις γίνονταν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής. Οι καλεσμένοι έμαθαν την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή το σημείο στο οποίο θα γινόταν το πάρτι.

Ωστόσο, ταυτόχρονα μαζί με τους καλεσμένους έφτασε και η αστυνομία που προχώρησε σε συλλήψεις. Η αστυνομία είχε λάβει ενημέρωση πως στο συγκεκριμένο πάρτι θα γινόταν εκτεταμένη χρήση ναρκωτικών και είχε αποφασίσει να επέμβει με μία καλά οργανωμένη επιχείρηση που είχε σκοπό να «πιάσει» στον ύπνο τους διοργανωτές του πάρτι.

Οι πληροφορίες για το πάρτι δίνονταν μέσω Instagram από τον διοργανωτή και υπήρχαν δύο κατηγορίες προσκλήσεων: οι απλές και οι VIP με διαφορετικά διακριτικά, με τις πρώτες να κοστίζουν 50 ευρώ, ενώ για τα VIP βραχιολάκια το ποσό ανέβαινε σημαντικά.

Στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής ξεκίνησε η επιχείρηση της αστυνομίας. Αρχικά διαπιστώθηκε ότι μουσική ακουγόταν από πολύ μακριά ενώ από την αυτοψία στο χώρο της βίλας βρέθηκε στερεοφωνικό συγκρότημα το οποίο συνδεδεμένο με ενισχυτές και ηχεία μεγάλου μεγέθους. Μέσα στο χώρο της βίλας είχαν καταφέρει να μπουν 300 άτομα, τα οποία φορούσαν ειδικά βραχιολάκια για να αναγνωρίζονται από τα άτομα που διοργάνωσαν το πάρτι. Μεταξύ άλλων βρέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών.

Μόλις έγινε αντιληπτή η παρουσία των αστυνομικών η ένταση της μουσικής μειώθηκε. Ωστόσο έγιναν έρευνες κατά την διάρκεια των οποίων φέρεται να κατασχέθηκαν νάιλον συσκευασία- που έφερε ένας από τους συλληφθέντες- με κοκαΐνη 0,5 γραμμαρίων, δύο συσκευασίες depon που είχαν κοκαΐνη – η μία συσκευασία με ποσότητα 10,2 γραμμάρια και η άλλη με 10,8 γραμμάρια , μία πλαστική συσκευασία με άγνωστη ναρκωτική ουσία , 3 τσιγάρα χασίς καθώς και 4 νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη 1,1- 1,3 – 1,3 και 1,4 γραμμαρίων, που είχαν κρύψει σε κλιματιστική μονάδα κοντά στην εξωτερική τουαλέτα της βίλας και 2 σακούλες με τα βραχιολάκια εισόδου.

Η υπόθεση πλέον έχει περάσει στα χέρια της δικαιοσύνης.