Τρομακτική έκρηξη σε επιχείρηση στον Άλιμο: Βίντεο ντοκουμέντο τη στιγμή της εμπρηστικής επίθεσης

Επιμέλεια: Newsroom
Τρομακτική έκρηξη σε επιχείρηση στον Άλιμο: Βίντεο ντοκουμέντο τη στιγμή της εμπρηστικής επίθεσης
Εμπρηστική επίθεση σε κατάστημα επίπλων στον Άλιμο.

Μεγάλη φωτιά σε ισόγειο κατάστημα επί της λεωφόρου Ποσειδώνος εκδηλώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (3/6). Συγκεκριμένα η φωτιά ξέσπασε σε κατάστημα με έπιπλα στην περιοχή του Αλίμου στην λεωφόρο Ποσειδώνος στις 4.20 τα ξημερώματα. Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση και στο σημείο έχει σπεύσει και η αστυνομία.

Σε βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το MEGA φαίνεται μια μοτοσυκλέτα να σταματά μπροστά από το κατάστημα, ο συνοδηγός να κατεβαίνει, να σπάει τη βιτρίνα και στη συνέχεια να πετάει στο εσωτερικό έναν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό.

Στη συνέχεια το κατάστημα παραδόθηκε στις φλόγες. Το βίντεο το έχουν καταγράψει περαστικοί αλλά προφανώς για να έχουν βγάλει τα κινητά τους και να μαγνητοσκοπούν το γεγονός κάτι είχε προηγηθεί.

Το ρεύμα της Ποσειδώνος προς την Αθήνα, με τους πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο να προσπαθούν να την κατασβέσουν. Η άνδρες της πυροσβεστική ανέβηκαν και στα σπίτια που βρίσκονται από πάνω προκειμένου να μην επεκταθεί η φωτιά.

Τα διαμερίσματα γύρω από την έκθεση επίπλου εκκενώθηκαν και οι άνθρωποι κατέβηκαν αμέσως με τα κατοικίδιά τους στον δρόμο. Οι γείτονες από τις διπλανές πολυκατοικίες βγήκαν ανάστατοι στα μπαλκόνια τους.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή του εμπρησμού στο κατάστημα επίπλου στον Άλιμο